Son derece kaliteli bir çalışma. Baba ve oğul arasındaki diyaloglar mükemmeldi. Stallone muhteşem bir oyuncu ve bu filmde de bunu gösteriyor, tam bir karizma 10/10
herşeyden önce şunu söylemeliyimki:filmin verdiği mesajlar önemli olduğu kadar güzelde.mesela;stallonenin oğlu kendinden büyük bi çocuğu bilek güreşinde yeneceğine inanarak yenmişti oysa ilk raund’da buna inanmıyordu.demekki inanmak ve ümit etmek ne kadar önemli ve güzel şeyler.film senaryo olarak fena sayılmaz stallone yine oyunculuğunu konuşturmuş.saygılar sunarım.
hiç fena bi film değildir bu film...ilginç konusu altında çok iyi baba karakteri çizen slyveester stallone yine iyi bir oyuvculukla karşımıza çıkıyo...bu arada ödül olarak verdikleri kamyonuda hala unutamıyorum....:))8/10
Çocukluğunu bir Stallone hayranı olarak geçirmiş ancak zamanla hayatı ve tabiki sinemayıda daha iyi kavramış bir erkek kuşağının üyesi olarak bende tabiki Stallone’nin bu filmine kayıtsız kalamam. Çocukluğumda her izlediğimde heycanlandığım, Stallone gibi kuvvetli olmak için spor yaptığım, okul sıralarında sürekli bilek güreşi yaptığımız yılları hatırlatan, o dönem için çok popüler olan sıkı bir Stallone filmi.
çok iyi bir şekilde yetiştirilmiş bir çocukla tır şöförü olan babasının tamamen kültür bakımından tezat düşen iki insanın hikayesi bu film filmde bir bakıma ne kadar kültürlü de olsanız yeri geldiği zaman istemeden de olsa kaba kuvvet kullanılabileceği vurgulanmış bir bakıma, yol sahnelerindeki manzaralar mükemmel, filmi izledikten hemen sonra bileklerimi geliştirmek için kendime sık sık almıştım yani öyle bir gaza getiriyor insanı:)
Bu filmde slyvester stallone'nin kullandığı tırın o uçsuz bucaksız amerikan çöllerinden güneş batarken gidiş sahneleri çok estetik ve güzeldi.Stallone ve oğlunun tırın içindeki konuşmalarıda çok iyiydi.Fakat 80li yıllarda çekilmiş olan efsane aksiyon filmlerinden biri kesinlikle değil.Ama genede hoşça izleniyor.Kenny Loggins'in bu film için yaptığı nefis Meet Me Halfway şarkısını hala unutamıyorum.
Cesaretiyle karizmasıyla oyunculuğuyla yine düktürmüş Stallone film çok güzeldi çok konusu düzgündü Sylvester in güzel filmlerinden biri daha ben büyük bir tutku ve keyifle izledim ve beğendim de...