300 Spartalı
    4,2
    300 Spartalı hakkında görüşlerin ?

patrici
    patrici

15 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    savaş sahneleri çok güzel dolayısıyla.konusu zaten ayrı. kesinlikle izlenilmesi gerekilen bir film
    fahapoca
    fahapoca

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    görüntü,anlatım süper!Ancak amerikan propaganda filmi olduğu için maalesef benden geçer not alamadı.
    unal-celikdemir
    unal-celikdemir

9 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    film de görrsel efektler herika savaş sahhneleri insana çok zevk veriyor izlerken yerinizde duramıyorsunuz.yorum yazan bi arkadaşa yürekten katılıyorum biz neden böle filmler yapamıyoruz.
    ozlem-ustun
    ozlem-ustun

29 Mart 2008 tarihinde eklendi
    filmin görüntü yönetmeni iyi iş çıkarmış efektler mükemmel,oyunculuk kararında,film akıcı vs.izlerken kesinlikle sıkılmadım ve çok keyif aldım.fakat daha sonra
    düşündüğümde hollywood'un iran hakkında böyle bir film yapmasının abd hükümetinin yürüttüğü ortadoğu projesini,sinema yoluyla bilinçlere yerleştirmek olduğunu gördüm ve bunun sinema yoluyla bu kadar kolay yapılabilmesi beni gerçekten çok şaşırttı.izleyip karar verin...
    cancel09
    cancel09

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlar açıkçası ben bu filmi çok sevmedim aslında severim bu tarz filmleri ama bu çok saçma geldi ve efektleri çok hoşuma gitmedi ne bileyim bi truva gibi falan deil yani yada gladyatör gibi bence vakit kaybı olur
    umutun
    umutun

26 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Vay be ne çok beğenilmiş.Ben normalde filmlerden zevk alan biriyim en umutsuz filmde bile eğlenirim izlerken ama bukadar övülen bir filmin bukadar rezalet olamasını beklemiyordum.bütün kan vahşet talebinizi karşılıyor ama içine bide senaryo koysalar ne güzel film olurdu be.dümdüz başladı dümdüz bitti.hikayenin çartılmış olmasına hiç değinmiyorum
    r35urrect
    r35urrect

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten konu ve efect olarak 4/4 lük bir film, özellikle slow motion teknikleri etkileyici... beni üzen şey ise biz neden böyle kaliteli filmler yapamıyoruz ki geçmişimizde sayısız destansı sawaşlar warken....
    beyzade373
    beyzade373

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
    film mükemmel efektler kullanılmış ama gerçekçilik payıı nedir onu bilemem gerçekleri yansıtıyormu?
    umut-kahya
    umut-kahya

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
    Doğuyu bu kadar barbar göstermeye gerek yokmuş.Abartmışlar o kadarı da.
    Film işleyişi ve Spartalıların duruşu savaşmasını savaş taktiklerini izlemek güzel bir olay hakikaten.Beğendim yani.
    Her ne kadar filmin yüzde 99 u bilgisayar yapımı da olsa.
    hunter-ercan
    hunter-ercan

13 Mart 2008 tarihinde eklendi
    arkadaşlar bilmem farkıdamısınız ama bu bnm izlediğim ikinci en güzel savaş filmidir. ilki 1962 yapımı olan 'The Longest Day' adlı En Uzun Gün filmiydi baş rolünde Shaun Connery oynuyordu. filmi beğenmeyen arkadaşlar filmle ilgili biraz araştırma yapıp öle izlesinler ki bunu şiddetle tavsiye ederim. son sözüm Matrix Re Entered filmi haberi her an gelebilir...
    gul-gulen1969
    gul-gulen1969

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    tamam filmim savaş sahneleri güzel ama çok abartmışlar
    taner19801907
    taner19801907

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    tek kelimeyle süper bir film, herkesin izlemesini tavsiye ederim. böyle filmler herzman ilgimi çekmiştir. süper diyorum süper.
    dr-
    dr-

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    görselliğe söyliyicek sözüm yok tabi şüphesiz filmin en büyük kozu bu olmuş.. Ama vasat da değil, aman aman da değil.Herkese hitap etmemesi çok normal ancak filmi hissettiğiniz sürece beğeniceksiniz diye umuyorum..
    deathprooff
    deathprooff

19 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    harika bir film..müzikleri de çok güzel..
    inevitable-mur
    inevitable-mur

17 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    fılm guzel herkesın izlemesini tavsiye ederım.