görsel olarak güzel bir film.ama asıl nokta şu adamlarda tarih diye birşey yok ama film halinde süsleyip öyle veriyorlarki izletiyorlar.dünya üzerindeki en güçlü tarihe sahip olan bir millet olarak bence yatırım yapılmalı ve kendi tarihimizi anlatan,görsel değeri yüksek filmler yapmalıyız.ondan sonra görsünler efsane ne demekmiş...
Hiçbir tarihi olaya dayanmadan hayali uluslarla kurgulanarak yapılmış bir film olsa idi iyi denebilirdi ama tarihi bir olaya ve gerçek uluslara dayandığı için bence niyeti kötü bir film. Sparta abartısı ve pers yergisi filmin önüne geçiyor. Araştırılırsa perslerin bu filmde gösterildiği gibi neredeyse canavar ve barbar bir ulus olmadığı görülür. Bence tarihi filmden öte bir propaganda filmi olmuş bu nedenle 1/10.
Film bence çok güzeldi. Kanlı sahnelerde de hiç içiniz dışınıza çıkmıyor.abartılı sahneler var ama sonuç itibariyle bir efsane anlatılıyor. izlenmesi gereken bir film. 10/8
film baştan sona abartıyla gidiyo kötü bi film değil belki ama çok güzelde diyemicem abartı fazla olmuş bazı sahneler saçma olmuş genel itibariyle fena değil
Çok güzel yapılmış ve savaş sahneleri iyi çekilmiş bir film, ama gerçekten Persiayı çok canavar bir hâle sokmuşlar ve Yunanlılar o kadar dayanıklı olamaz (yani 300 kişiye karşı 500.000 kişi kim tarafından önlenebilir ki?)
Film çok iyi diyebilirm.10 üzerinden 8 mi? 9 mu? verim diye düşünürken okuduğum yorumlar karşısında 9u laik gördüm.Çok gereksiz yorum gördüm sadece :):):)
Geneli itibari ile güzel bir film .. Ama asla başyapıt değil..Savaş sahneleri bilgisayar oyunu gibi.. Gerçekçilik bulamadım .. Malkoçoğlu filmleri tadında..Çeşitli duygusallıklar ön plana çıkartılarak izleyiciyi oradan vurmaya çalışmışlar..10/8..
sinema izledim ve sıkıntıdan patladım tutulacak bi tarafıda yok neden bu kadar puan almış anlamadım vakit kaybı derim piyasada onca güzel film dururken...