Sefa Demirci
6 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Gerçekten harika bir film ama abarttıkları kadar gerilme,korkma yok.Korkmak için izleyenlere tavsiye etmem ama ne olursa olsun izlenmesi gereken bir film..
Son yıllarda izlediğim en iyi gerilim filmlerinde biri diyebilirim hatta en iyisi. Önceden tahmin edilmesi güç olan senaryosu ve oyuncuların üstün performansı ile mutlaka izlenmesi gereken bir film. Yalnız filmin sonunda ikinci film için açık kapı bırakmak yerine filmin tüm bilinmeyenleri göz ünune sergilenseydi filmin değeri daha da yükselirdi diye dusunuyorum. Yine de ikinci filmi sabırsızlıkla beklicem.
Bu tür filmleri çekici kılan tek bişey varsa o da insanı meraklandırmasıdır Acaba bundan sonra ne olacak die soruosunuz sürekli Film bu yüzden çok güzeldi
İnanınlaz bir konu inanılmaz bir film Bu sefer Katil öldürmüyor sadece oyun oynuyor oyunu kaybederseniz ölüyorsunuz ama bu ölüm kendi elinizden oluyor.Son yıllarda yapılmış en iyi gerilim
Bence de film harikaydı. Tonla hatası vardı ama bu hatalara rağmen accayip derecede güzeldi.
Bi de bana ilginç gelen bi nokta da şu bu yönetmenin ilk filmiymiş ayrıca yönetmenin sinema tv gibi bi bölümde halen öğrenci olduğunu duydum. Şöyle söyliim bu adamda iş var...
gerçekten güzel ve sürükleyici br filmdi izlemenizi öneririm senaryosun da güzeldi ce çok az miktarda para harcayarak bu kadar güzel bir film çıkarmalarına helal olsun diyorum
Çoğu arkadaşımın dediği gibi flmin senaryosu çok mantıklıca işlenmiş.Pek vurdulu kırdılı film değil daha çok felsefi bir film tabi ki filmdeki efektler bir numara bence film tamamen halimize şükretmemiz için yapılmış.
Kemik koleksiyoncusundan sonra seyrettiğim en güzel gerilim filmiydi diyebilirim.Senaristi tebrik ediyorum.Filmi izlemeyenler ellerini çabuk tutsunlar çünkü GORA'nın gösterime girmesiyle birlikte birçok salondan kalktı TESTERE...