krst-87
11 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Her 3 testere filmi arasından en iyisi bu serinin başlangıç filmi bence.Diğerleri testere klasiğinin sanki devamı değilde aynı formatta çekilmiş benzeri filmler gibi geliyor.Sanırım bu filmi izlemeyen çok azdır.Eğer böyle kanlı filmleri,korkunun bu şeklini seviyorsanız tek diyebileceğim mutlaka izleyin...
testere bir müthiş bir korku filmi filmi izlerken adrenalin sürekli yüksek oluyor filmin konusuda müthiş insanlara yardım etmek için insanları öldüren bir seri katil bunu kim düşünebilirdi ki benden tam not aldı
'Gerilimde en mükemmel final nasıl olur?' sorusunun cevabıdır bana göre.Tabii ki diğer seriler gibi devam filmleri kesinlikle yakınından bile geçemedi.En düşük bütçeyle en zirve ekip çalışması ancak böyle yapılır.
SAW(TESTERE)Bu aralar korku ve gerilim filmlerine merakm başlamıştı herkesin konuştuğu ve ünlü maskesiyle bu filmi izlediğimde en sevdiğim korku filmlerimden biri oldu.Maske bile insanı geriyor adamın insana çektirdikleri olaylar ve gizemler mükemmel fakat bazıları izleyemiyor yada izlemiyor TWD ile başlayın ve zaten izliyorsunuzdur büyük ihtimal bi deneyin sıra bunda...
Özel efektler olmadan ve hatta oyunculuğun üzerinde de fazla durulmadan bir film senaryosunun gücüyle takdire şayen bir yapıta dönüşe biliryormuş... Testere bu türü sevenlere düşmeyen temposu ve sürpriz finali ile harika dakikalar geçirtecek iddealı bir film... Hala görmediyseniz mutlaka görün.
kesinlikle baştan sona mükemmel bir filmdi. açıkçası bu filmin 6th sense gibi sonunu çıkarırsak izlemeye gerek olmayan filmlerden biri olduğunu düşünmüyorum. başından sonuna mükemmel olmakla birlikte sonu da olaya ekstra bir tat katıyor gerçekten. son zamanlarda izlediğim en iyi korku/gerilim filmi (dead end'le birlikte). mutlaka izleyin!
Tam anlamıyla başyapıt.Tek kelimeyle mükemmel,gerilim ve korku filmi işte böyle olur(japonlara duyurulur..)Sıradısı sadist,ilginc ve feci sekilde sürükleyici.Asıl güzellik filmin sonu 6.histen sonra izledigim en mükemmel final.Kacırmanız gercekten büyük yazık olur.Bu film hakkında hicbir olumsuz elestiri olacagını sanmıyoru.Zekici yapılmıs bir saheser.
Filmi yazan gerçekten çok zekce bir senaryo hazırlamış. Hayat mücadelesi veren birinin gözünde hayatın ne kadar önemli olduğunu, ve hayatı ciddiye almamız gerektiğini anlatan bir film. Ayrıca filmin çekimleri ve oyuncuların performanslarıda gayet iyi.
Filmi uzanarak izlemeye başladım , film bittiğindeyse ayakta ve şoktaydım.Korku sinemasına bambaşka bir tat verdi saw serisi.Bence sonsuza kadar çekmeye devam etsinler ben izlerim :)
yok böyle bi senaryo... yok böyle bi film yaaa bu nassı güzel bi filmdir ya diğer korku gerilim filmlerinin yönetmen ve senaristleri bu filmden sonra bence bu işi bırakmalılar alkışlarrrrrr TESTERE ye mükemel... harikulade