Testere hakkında görüşlerin ?
3 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bncede 3 ve 5. serisi çok iyiydi helede 3. serisinde adamın kemiklerine zincir bağlıyorya orası çok feciydi ve kanlıydı orasi bni kopardı yani bakamadım oraya ama yinede en güzel serisi buydu
26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
filmin başından sonuna heyecan dolu,sürükleyici bir yapıt.sonuna şaşırmamak elde değil.yönütmenin yaratıcılığını muhteşem bir şekilde sergilediği bu gerilim filmini mutlaka izleyin...
21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Böle mükemmel bi son ben hayatımda görmedim.
dumur filmin sonu.
izlenmeli..
19 Mart 2005 tarihinde eklendi
Son yıllarda izlediğim en iyi gerilim filmlerinde biri diyebilirim hatta en iyisi. Önceden tahmin edilmesi güç olan senaryosu ve oyuncuların üstün performansı ile mutlaka izlenmesi gereken bir film. Yalnız filmin sonunda ikinci film için açık kapı bırakmak yerine filmin tüm bilinmeyenleri göz ünune sergilenseydi filmin değeri daha da yükselirdi diye dusunuyorum. Yine de ikinci filmi sabırsızlıkla beklicem.
27 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu tür filmleri çekici kılan tek bişey varsa o da insanı meraklandırmasıdır Acaba bundan sonra ne olacak die soruosunuz sürekli Film bu yüzden çok güzeldi
26 Şubat 2007 tarihinde eklendi
serinin ilk filmi diğerlerinden kurgusunun biraz daha basit olmasıyla ayrılıyor ama bu filmi çok sürükleyici ve heyecan verici yapıyor
26 Ocak 2005 tarihinde eklendi
İnanınlaz bir konu inanılmaz bir film Bu sefer Katil öldürmüyor sadece oyun oynuyor oyunu kaybederseniz ölüyorsunuz ama bu ölüm kendi elinizden oluyor.Son yıllarda yapılmış en iyi gerilim
30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gerçekten güzel ve sürükleyici br filmdi izlemenizi öneririm senaryosun da güzeldi ce çok az miktarda para harcayarak bu kadar güzel bir film çıkarmalarına helal olsun diyorum
5 Ocak 2006 tarihinde eklendi
kusursuz tek kelimeyle müthiş neredeyse hic tanımadığımız sinemacılar bize sadece ünlü sinemacıların filmlerine gitmemek gerektiğini anlattı
10 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Herşey çok zekice planlanmış...
21 Kasım 2004 tarihinde eklendi
Kemik koleksiyoncusundan sonra seyrettiğim en güzel gerilim filmiydi diyebilirim.Senaristi tebrik ediyorum.Filmi izlemeyenler ellerini çabuk tutsunlar çünkü GORA'nın gösterime girmesiyle birlikte birçok salondan kalktı TESTERE...
15 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Bu film sinemaya geldiğinde nedense gitmek istemiş ama bir türlü gidememiştim. Bol bol okumuştum filmin yorumlarını, bilgi edinmiş ve bu arada da finalin mükemmel olduğunu öğrenmiştim. tabi finalin nasıl olduğunu asla okumamıştım, çünkü o zaman sonunu bilerek izlemek hiç zevk vermeyecekti. Nihayet dün... Bulunduğum yere vcd filmlerin çok geç gelmesi nedeniyle filmi daha dün izleyebildim.

Olağan Şüpheliler hayranı olarak, bu filmin sonunda öyle bir dumur oldum ki, olağan şüphelileri 2.sıraya itmek zorunda kaldım. Tempo, gerilim, ürperti, huzursuzluk, ekrandan gözünü bir an bile ayıramamak, rahatsızlık verici, harika bir senaryo, ve insanın başını döndüren finali ile SAW her övgüyü hakeden bir yapıt.
26 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izlediğim en iyi korku filmi özellikle sonu harika senaristi ile oyuncusu harika kendisine göre de zaten en iyi korku filmiymiş
5 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Ustalıkla yazılmış bir senaryo, bu senaryoyu kim yazmışsa kesinlikle filmdeki John Kramer gibi ruh hastasıdır. Sürprizlerle dolu müthiş bir yapım. Kesinlikle izlenmeli.
14 Eylül 2006 tarihinde eklendi
tuzaklar süper çok akıllıca bir gerilim filmi izlerken ölecektim