uzun zamandir ilk defa bu sitede hakkinda olumlu seyler yazilan bir film aldığı tüm övgüleri fazlasiyla hakediyor. film hakkinda ipucu vermemek icin detaya girmiycem ama cok sasirtici ve etkileyici bir film oldugunu söyliyebilirim. özellikle de sonu beni cok etkiledi, sonunu tahmin ettiginizi sanarken bir anda sok bir finalle öylece kalıveriyorsunuz. filmi seven ile kiyaslayanlar var, yani bence seven ayarinda bir film deil.tamam güzel cinayetler, zeki bir katil var karsimizda ama kevin spacey yok...onun oyunculugu, karizmasi, filmin sonunda brad pitte sürprizi, yaratilan atmosfer bence sawun kat kat üstünde. tabii ki bu sawun kötü bir film oldugu anlamina gelmiyor.bu sene izledigim en iyi film oldugunu söyliyebilirim. piyasada uzun zamandir dolanan popcorn filmlerinden ve dandik teenage korku filmlerinden sonra bu film ilac gibi geldi. kevin spacey ile bu filmdeki psikopat ortak bir proje üzerinde calissalar ortaya nasil cinayetler cikardi acaba, düsüncesi bile korkunc cidden.bu filme gidinnnnnnnnnnnnnn.eger begenmezseniz bana msg atin ve hesap numaranizi verin eft ile sinema paranizi iade edicegim.yalnız bunu yapabilmem icin bana hakli gerekcelerle gelin..herkese tavsiye ediyorum bu filmi. ( filmin baslarini cube e benzeten var mi bu arada? özellikle tanimadiklari bir ortamda oraya nasil geldiklerini hatirlamayarak uyanmalari vs vs biraz tanidik geldi bana sanki) neyse bosverin siz bu yorumlari okumayi ve hemen kosarak bu filmi izlemeye gidin