Son Durak 3
    3,8
    Son Durak 3 hakkında görüşlerin ?

seher-parsana
    seher-parsana

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    kim ne derse desin ben son durak filmlerinin seri olarak hepsini seviyorum...
    ibrahim010101
    ibrahim010101

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    cok güzel cekilmis ama artık konusu kalasik sıkıcı.umarım artık devamı gelmez
    atakanozruh
    atakanozruh

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    Kesinlikle serinin en kötü filmi. Genel olarak da vasatı geçemiyor. Tamamen Son Durak ismiyle gişe yapma için çekilmiş. İlk ikisi kadar iyi değil. 6/10
    alexdesouza-1977
    alexdesouza-1977

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    gereksiz bir film son durak 1 in kopyası diyebilirim yalnızca dekorlar farklı bu kadar yüksek puan nasıl almış anlayamadım sanırım bu filme yüksek puan verenler serinin ilk filmini izlememiş
    keiraknightley-2
    keiraknightley-2

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    pff sıkıcı ilk filmi daa idare ederdi şimdi sadc kan ve ceset var. korku filmi böle mi oluyo artık? kafa kesince korku filmi mi oluyo? gercekten zaman kaybı. tabi eer korku filmi izlemek istienler için. kesiq kafalar ve kan görmek istienler için ideal!!
    KeyserSoz3
    KeyserSoz3

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    adamlar iyicene kayışı koparmıs,ölüm sahnelerıyle.güzel olmus
    Mertkan05
    Mertkan05

6 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    Çok sevdigim bir seri idi ama 3 seride aradıgımı bulamadım herşey çok hızlı idi finale hiç yakıştırımadım
    harryasin
    harryasin

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    final testination en sevdiğim korku gerilim filmidir fakat...3. yapımı konu olarak biraz zayıf buldum.olaylar çabuk oldu 2. kadar zevk ve heyecan vermedi açıkcası.ölüm senaryolarına söz yok kesinlikle harika hazırlanmış. filmin sonunda ne demek istiyolar yani 4. mü çekilcek bence burada son verilip 3. için güzel bi son hazırlamaları lazımdı bence.
    busveburuk
    busveburuk

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    film gayet güzeldi.zaten son durak 1 ve 2 de güzeldi.ama çogu kişi gibi bende son sahnesini beğenmedim.daha güzel ve açıklayıcı yapabilirlerdi.
    ismet-ar
    ismet-ar

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    serinin kesinlikle en iyisi 2 en kötüsü 1 fena deil izleyin harika günde 5 defa izlediğim nadir filmlerde;)
    ali-kara96
    ali-kara96

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    bu film bence serinin en kötü filmi.diğer filmden hiç kimse yok.diğer filmlerle tek alakası senaryosu diyebilirim.bence son durak 2 de olduğu gibi hayatta kalan kişi geri dönebilir ve bunlara yardım edebilirdi.ama yinede güzel
    darklake
    darklake

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    son durak 3 çok güzel bir film çivilerin girdiği sahneye özelikle bayıldım...bu filmde ne zaman birileri gerçekten kurtulacak ?..ben son durak 3 ü serinin son filmi sanıyordum ama 4. sü de geliyor diyen arkadaşlar var..aslında farketmez 4. sü de gelirse farketmez film bu kadar güzel olduktan sonra......
    erzincansporlu
    erzincansporlu

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Serinin en güzel filmi diyenler sanırım 1 ve 2 yi izlememişler. artık tadı kaçtı, ya allah aşkına aynı konuyu hiç genişletmeden sadece ölüm sahnelerini çekip piyasa sürmek mi sinemadır? 7 verdim, ç ok bile verdim..
    asvelix
    asvelix

31 Mart 2007 tarihinde eklendi
    serinin en iyi filmi tavsiye ederim
    akifcirit157
    akifcirit157

27 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bu filmde nezman birisi kurtulacak