gokhankocgida
19 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Aslında fılmın her sanıyesını bılmenıze ragmen olumlerı merak edıyorsunuz.kı ben sonuna kadar ızledım.en buyuk heyecan olumlerde kullanılan teknolojı ve fılmde bır suru nedenden olumlerın meydana gelısı..tabıkı 1-2 ıyıydı ama devam fılmı kendını bıraz yenılemelı senaryo degısık olabılırdı ..bu seferde çok bılmıs yorumcular son durak serısıyle alakası yok mu dıyecekler??bence fılmın eksıgı 1-2. fılme sırtını dayaması ..oysakı tek basına cok ıyı fılm..tek eksık dıyaloglar doldurulmamıs..butunluk yok.sadece olumlerı ızlıyoz..yanı konsept hatalı.7 verdım.cunku basarılı iş çıkmış...4. fılm cıktı onuda ızlerım.
walla filmde olayları gören kıza bakmaktan filme bakamadım:) film güseldi. 28 ağutosta 4ü geliyoor merakla bekliyorum onunda güsel olacağından eminim ...
henüz izledim filmi..ikinci filmden daha kötüydü ama bir serinin devam filmi olarak değil de bir film olarak baktığımızda iyi sayılabilecek bir filmdi..en azından çok daha kötülerini gördüm boş vaktinizde film ararsanız tavsiye ederim..
Bu film çok iyi değildi (İlk film kadar iyi değildi).Bence 4.film bunu telafi edebilir.Hem de ilk sahnelerini araba yarışı tutkunları izleyebilir(İlkinde bir uçak patladı,ikincisinde bir otoyol faciası yaşandı,bu filmde hız treninde onlarca öğrenci öldü.Ama dördüncü filmde bir araba yarışında facia yaşanıyor).
Hani tilki acmeden paket alırdı road runner ı yakalamak için hatırladınız mı? Tuzak kurardı 1)boom 2)ha ha diye de biterdi.Birbirine baglı olurdu bu tuzak bir sey düşerdi,düşen sey digerini tetiklerdi. Niye mi anlattım cünkü bu filmin ondan farkı kalmamış 3/10
gayet eğlenceliydi.ilk iki filmden sonra hayal kırıklığı yaratmıyor bence,genç oyuncular da yerinde seçilmiş.özellikle arkadaşlarla birlikte gece vakti izlenebilir.
serinin en kötü filmi çok köü bi film olmuş bnce sadece seriyi dewam ettirmk için zorlama bi senaryo yazılmış son durak filminin ismini kirletmekten başka bi anlamı yok bnce kesinlikle izlemeyn derim.ayrıca serinin 4.filmide geliyo inş 4.film bu kadar kötü olmaz...