Terminatör: Kurtuluş hakkında görüşlerin ?
16 Haziran 2009 tarihinde eklendi
keşke çekilmeseymiş denilen film. bir filmde bu kadar kritik mantık hataları yapılıyorsa o filmdeki aksiyon da gerilim de yalandır. inanmayın böyle şeylere 3den fazla puan alamaz bu film. ben 1 verdim tabi ki.
16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Ya görsellik var gerisi yok diye transformersı kınardım kıt katı bu film olmuş. O kült terminator ismini bi çırpıda harcamışlar. İsminin vadettiği şeylerin 10da 1ini veriyo oda görsel efektlerin kalitesi. Yoksa ne senaryosu ne kurgusu para eder. Bi kere kıyametten sonraki dünya atmosferi çok kaliteli ama yetersiz. Kıyamet sonraki ilk film olmasına rağmen kıyamet anındanda hiçbir görüntü yok. Koskoca skynettede iki üç tane terminatör var. Aksiyon sahneleride ne kadar iyi çekilmiş olursa olsun hiç tatmin edici değil. Puan olarakda en fazla 6.5 daha fazla etmez.
25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
kötü bir film olacak gibi bi his var içimde (hatta 3. filmden daha kötü)
basacaklar grafiği verecekler sinemaya
bu seride 3leme olacak ama keşke Terminatör adı altına saklanma gereği duymasaydı

Ayrıca Christian Baleyide her filmde görmeye başlamak artık sıkıcı olmaya başladı :(
Yani neredeyse tüm eski yapımların yenisinde oynatacaklar
itici olma yolunda hızla ilerliyor bence :@
21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Baştan sona aksiyon sahnelerine boğulmuş yeni hiç birşey barındırmayan serinin eski ruhundan oldukça uzak bir flm.Tam bir hayal kırklığı
11 Haziran 2009 tarihinde eklendi
acikcasi ben pek fazla begenmedim film bana cok basit cok eksik geldi
mesela t800 diye yeni versiyon terminatorlardan bahs ediyor bence o dev tasiyici terminator hepsinden iyiydi gerek yoktu t800 e
eger t800 yapacaksanda bari biraz ahim sahim bisi olsaydi digerlerinden enazindan gorunus olarak farkli olmaliydi
birde anlamadigim bir nokta vardi
neden terminatoru insanlardan yapmaya calisiyorlardiki
terminator 1 deki termoniator hepsinden iyiydi insan kullanmadan yapilmistilar