Terminatör: Kurtuluş
    Terminatör: Kurtuluş hakkında görüşlerin ?

son--osmanli
    son--osmanli

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    mtzdmr arkadasima tamamen katiliyorum.terminator 2 hayrani olarak ben de hayal kırıklıgına ugradım.filmde dogru duzgun bi konu bile yoktu.sadece gorsel solen okadar.artık o da her filmde olabiliyor tamamen butce ile alakalı.iyi bir terminator hayranıysanız bu film cok hafif gelecek
    Donnie Darko
    Donnie Darko

30 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Sevin Okyay:'Şahsen 'Sarah Connor Chronicles'daki Johnu tercih ederim.'Katılıyorum.
    teomansonmez
    teomansonmez

29 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Çok bekledik;peki beklediğimize değdi mi?-Ne yazık ki hayır...Serinin James Cameron imzalı ilk iki filmi gerçekten bilimkurgu sinemasının kültleşmiş yapımlarındandı.Üçüncü filmse öncekiler kadar iddialı bir yapım olmasa da hiç fena sayılmazdı hani.Ancak serinin Arnoldsız bu son filmi,bizi,her ne kadar görmeyi çok istediğimiz makinelerle insanlarla arasındaki o amansız savaşa götürse de beklenileni vermekten epeyce uzakta kalıyor.Aslında T4ün özel efektleri(görsel-işitsel efektler) serinin önceki filmleri kadar başarılı.Bunu kesinlikle inkar edemem.Filmin yönetmeni McGde,aksiyon sahnelerinin altından başarıyla kalkmasını bilmiş.Yönetmenin bu konuda pek çok kişiyi şaşırttığı kesin.Terminatör:Kurtuluş;iyi çekilmiş ve iyi yönetilmiş sahneleriyle takdiri hakediyor.Serinin ilk üç filmine yapılan göndermeler ise çok ustaca gerçekten.Fakat T4,bilgisayar oyunlarından farksız senaryosuyla bütün artılarını bir anda eksiğe dönüştürüyor.Bazı mantık hatalarından ise hiç söz etmiyorum.Bu son filmin diğer filmlerin aksine,zaman zaman ciddi bir inandırıcılık sorunu yaşadığını söylemek gerek.Cameronın çektiği ilk iki filmdeki gibi aksiyonun yanı sıra bir felsefe de görmeyi bekleyenler;üzülerek söylemek isterim ki,hayal kırıklığına uğrayacaklar.Çünkü T4;sunduğu o karamsar gelecek tablosuna rağmen kuru bir aksiyondan öteye geçememiş.Üçüncü filminde en büyük kusuru buydu zaten.İşte burada akademi ödüllü,usta yönetmen James Cameronın farkı ortaya çıkıyor.Terminatör:Kurtuluşda T-800(Arnold Schwarzenegger) ile John Connor(Christian Bale)ın karşı karşıya geldikleri bir sahne de var.Ancak serinin bu son filminde(en azında şimdilik bu son filmde) T3den sonra sinemaya veda eden 60 küsür yaşındaki eski aktör ve California valisi Arnold Schwarzeneggerin oynamadığını söylemiştim.Bunun yerine filmin özel efekt tasarımcıları Arnoldın bilgisayar yardımıyla bir animasyonunu yaparak izleyiciğe birkaç dakikalığına da olsa hoş bir sürpriz yapmışlar.Bence çok da güzel olmuş.Filmin oyunculuklarına gelirsek John Connor rolündeki Christian Bale,çok zayıf bir performans sergilemiş.Belki de Balein en kötü performansı bu filmde.T4ün asıl yıldızı hiç kuşkusuz Sam Worthington.Avustralyalı aktör,filmde Baleden daha ön planda duruyor ve gerçekten başarılı bir oyunculuk sergiliyor.Sonuç olarak Terminatör:Kurtuluş,durdurak bilmeyen bol aksiyonlu bir bilimkurgu filmi;ama aynı zamanda serinin de en zayıf halkası.Yine de izlenmeli...
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

29 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    McG nin yöneteceğini duyduğumuzda burun kıvırmıştık,Christian Bale in oynayacağını öğrendiğimizde ümitlenmiştik aktörün seçiciliğinden dolayı.Ama filmi izledikten sonra büyük bir hayal kırıklığına uğruyoruz.İlk yirmi dakikaya zıpkın gibi bir giriş yaptıktan sonra klişe bir aksiyona dönüşüyor maalesef.Sinemada bile zaman zaman sıkıldığım anlar oldu.
    alba42
    alba42

28 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Filmde aksiyon 1 an bile durmuyor.Sinemada izleyince daha keyifli bir hal alıyor sıkılmadan müthiş bi görsel şölen sunuluyor size.Kaçırmayın diyorum.Oyunculuklarda mükemmel..
    levcehnko
    levcehnko

26 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    tam bir görsel şölen olduğu kesin,
    Christian Bale in oyunculuk yeteneğini sonuna kadar sergilediği bir yapıt. izleyen memnun kalırsınız.

Christian Bale : son yılların yetiştirdiği en iyi oyuncu. O varsa film izlenir.
    fahmet62
    fahmet62

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    arkadaslar filimi begenmeyenler korsan dvd sini alip izleyenler oluyor
    ben korsan dvd sini almştm 2 ay önce ama megerse sacma sapan cakma bi terminator isminde bi filmmis :D adamlar karakter isimlerini bile kullanmslardı nasl boyle bi film cekerler diye hayret ettiydm ama fragmanlara baknca olayi anladm farkli bi film izlemsm megerse :D sinamada bakianca filme hayran kaldm enson sahnesinde swayzabnager ckor ya müthişti :D
    quixotic-1
    quixotic-1

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Harika bir film kesinlikle izlenmeli.
    angelus146
    angelus146

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    film ve efektleri çok beğendim
    selimcokren95e cevap
    kendi yaptıklarımız dışında bir kader yoktur
    j.conner
    hilmi-fb
    hilmi-fb

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    filmi kötü bulanlara inanamıyorum hayatımda izlediğim en güzel filmlerden
    cadi2050
    cadi2050

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    gerçekten hoş bir bilm kurgu filmi.. izlemeye değer bir film gitemnzi önerrim
    ivanboriysky
    ivanboriysky

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    terminatör her zman başarılı olacak bir film bence =)
    cengiz-karas
    cengiz-karas

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Baştan sona aksiyon sahnelerine boğulmuş yeni hiç birşey barındırmayan serinin eski ruhundan oldukça uzak bir flm.Tam bir hayal kırklığı
    sonair
    sonair

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    ya yapımcılar bu christian bale de ne buluyorlar adamın olduğu filmlere gitmek istemiyorum batman gitti şimdide terminatörü kaybettim.. ben rezil bir sinema seyircisiyim...
    boldheart
    boldheart

20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
    Öncelikle çok kaliteli ve sağlam sahneler var imkanınız varsa mutlaka sinemada izleyin christian bale ın oyunculuğu çok iyiydi marcus karakteride göz kamaştırıcıydı daha iyisini yapabilirlerdi ama yinede güzel bir devam filmi 10 üzerinden 8 i hakediyor herkese tavsiye ederim