Harold and Kumar Go to White Castle
3,4
Harold and Kumar Go to White Castle hakkında görüşlerin ?

enesnail
enesnail

11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
oyunculuklar gerçekten mükemmel. saçma ve güzel bir film. sanırım senarist senaryoyu kafası iyiken yazmış.
stillwater-2
stillwater-2

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Uzun zamandır beni bu kadar güldüren bir komedi filmi izlediğimi hatırlamıyorum.İzlerken yerlere yattık.Çok fazla mantık aramadan sadece gülmek adına izleyebileceğiniz etkileyici bir komedi.Kesinlikle tavsiye ederim...10/8
teenyoung
teenyoung

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Biraz Çene Ve Biraz Saçma Ama Bişr Kaç Sahne İçin İzlenilir Bir Şey Kaybetmezsiniz İzlemesenizde...
dogan-206
dogan-206

15 Nisan 2006 tarihinde eklendi
fımı ızlemeden once onyargıyla yaklasmıstımm.. fakat fılmı ızlerken bu onyargılar ortadan kalkmaya basladı...ıkı kafadar bır gece bır hamburgecıye yemek yemeye gıderken ancak bu kadar cılgınca olaylarla karsılasır .... ayrıca fılmde kı karakol sahnesı cok ılgınc olmussss...koptum o sahnede gercekten
dellandouv
dellandouv

6 Ekim 2007 tarihinde eklendi
çok eğlenceli bir film, bu tür filmler arasında en çok eğlendiğim buydu diyebilirim.. saçma ama eğlenceli, mantık aramak mantıksızlık olur zaten bu filmde.. filmdeki hintli karakteri oynıyan Kal Penn (Kumar) muhteşem bir oyunculuk sergilemiş.. sadece onun için bile izlenir.. mimikler, jestler manyak.. kesinlikle izleyin derim..
son--osmanli
son--osmanli

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
berbat,bol küfürlü,içi ve dışı bomboş bi film..bu filmin bu puanı almasına çok üzüldüm.bu halk böyle adi ve kalitesiz filmlere prim vermemeli,biz bu değiliz
sheva-1905
sheva-1905

27 Aralık 2010 tarihinde eklendi
gerçekten berbat 1 kere bile gülmedim . mantık aramadan sadece eğlenmek için izleyin tarzı yorumlar var dediğinizi yaptım ve inanın hiç gülmedim .
metalstein
metalstein

10 Aralık 2007 tarihinde eklendi
çok fazla boş zamanınız varsa izlenebilecek acayip geyik saçma bir film ama eğlenceli.bir de neil patrick harris gözüküyo arada o adamı görünce izlediğime değdi
hayalperestgokhan
hayalperestgokhan

11 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Eğlenceli, güldürebilen bir film.

Kesinlikle saçmalıklarla dolu sorgulamaya gerek bırakmayan sadece eğlendirmeyi amaç edindiği için beklenileni veren bir yapıt.

8/10
halitcaglar
halitcaglar

4 Eylül 2006 tarihinde eklendi
gerçekten çok eğlenceli bir film.bir pazar öğleden sonrası can sıkıntısına bire bir!!!
sanalemrah
sanalemrah

7 Mart 2005 tarihinde eklendi
film muhtesem adamlar unlu degil ama inanılmaz komik