Ceren S.
18 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bence çok tatlı, çok keyifli vakit geçirten bir final olmuş, bu seriye yakıştı.. Ayrıca kesinlikle ilk filmleri izlememiş olsanız bile rahatlıkla anlayabilirsiniz o yüzden herkese tavsiye ederim gitmesini.. :)
Serisi olan filmlerde genellikle ilk film en güzel olanıdır. Ama shrek için bu geçerli değil bence. Son filmi en güzel olanı olmuş. Herkese tavsiye ederim. İçinde çok anlamlı mesajlar var. . .
küçük kuzenimle büyük bi keyifle izledik..serinin ilk filmden sonraki en güzel bölümüydü..rumpel ın dahil olması harika olmş:) film kinayeli bi şklde..ve sonsuza dek mutlu..nun altını çiziyor:)
Filmi bugün 3D-TR Dublaj izledim. Yorumları okumuştum gitmeden önce ve karamsarlığa düşmüştüm. Ancak izledim ve büyük keyif aldım. Beklentiniz neydi merak ediyorum açıkçası. Gayet başarılı ve komik olmuş. Tabi günümüzde artık cinsel veya küfürlü espiri dışında hiçbirşey komik gelmiyor sanırım. Keyif alacağınıza eminim. Hayal gücü denmiş ama bu 1. film değil devam filmi olduğu için konudan fazla uzaklaşılamaz. Srek belli çizgisi olan bir animasyon. Keşke bitmeseydi. Ama yinede herkesin görüşüne saygı duymak lazım. en azından evinizde izleyin bence.
Shrek 3.filmi ilk 2 filme göre biraz kötüydü fakat bu filmi çok beğendim hem eğlenceli hem komik hemde sürükleyici bir konuya sahip, tavsiye ederim ben çok eğlenerek izledim filmi, seslendirmelerde süperdi umarım 5.filmide çıkar 1. ve 2.film kadar iyiydi ayrıca 3D izlemek ayrı bir keyifti. 8/10
Kesinlikle daha iyi olabilirdi sonuçta bu bir animasyon her şey serbest senin hayalgücün neticede.O yüzden ben çok sığ buldum ama her ne olursa olsun Shrek gönlümüzde ayrıdır. Fionanın bir prensesten gerillaya dönüşmesi de farklı bir netice :)
Gerçekten ama gerçekten bir 'Shrek' hayranı olarak bu son bölümde hayal kırıklığına uğradım. Filmin sonunda iyi ki bu filmi bitirmişer dedim. Şimdiye kadar üç bölümde keyifle izlemiştim ama bu son bölüm tam bir fiyasko. Bir kere film sadece Shrek üzerine kurulu ayrıca bütün karakterler asık suratlı eşek bile şarkı söylerken yada espri (!) yaparken bile somurtuyor adeta. Bu animasyon bir de üç boyut uymamış filmin bütün tadını kaçırmış artık Hollywood bu 3-d işinin cılkını çıkarmamalı her gişe yapacak film/animasyon üç boyut yapılmaz ki.
Diğer Shrek filmlerine kıyasla oldukça sönük kalmış. İkinci yarının başında annesine gitmek için yalvaran ve çıkıp giden ufaklıklar da düşüncemi doğruladılar adeta.