Alacakaranlık
    3,7
    Alacakaranlık hakkında görüşlerin ?

uzim
    uzim

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Vizyonda olan filmlerin yarısını seyretmiş birisi olarak izlediklerimin içinde en iyisi bu.
    nickisteee
    nickisteee

26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Vasat hatta vasatın da altında.. Her sahneden önce ne olacağını tahmin ediyorsunuz.
    Bu nedenle film bi anda çekiciliğini kaybediyor. Güzel demek için daha önce hiç gerilim filmi izlememek şart!
    korcane
    korcane

22 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    gercekten bu film bekledıgımden daha ii cıktı bence gerılım dozu tam yerinde bir fılm esrarenegiz olaylar ve gziem entrıka hepsi var filmde bence mutlaka gorun benım tahmınım basından beri dogru cıktı o ayrı :) bu arada filmin cekildigi yer bu kadarmı guzel olur o sahıl o manzara ınanılmaz bu arada demi moore un oyunculuğuda bir baska ii..
    sibel-t1977
    sibel-t1977

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    bence çok iyi bir filmdi çok beyendim..herkese tavsiye edebilirim
    ganiganimoney
    ganiganimoney

19 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    çpk gizemli başlayıp çok sıradan bitmesi beni hayal kırıklığına uğratmadı desem yalan olur.İki şey çok iyiydi.Birincisi;Mekanlar ve çekimler harikaydı.İkincisi ise Demi moore!Fiziği ve duygusal oyunculuğu çok çekiciydi.Haa bir de bu film korku filmi falan değil.Hitchkock tarzı bir gerilim üstüne hafif mistizm
    marrynoss
    marrynoss

18 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Kurgu harikaydı..konu da...artık sonu surpriz olan filmlere alıstıgımız icin sonları tahmin etmek pek de zor olmuyor benim icin ama yine de gercekten guzel bi filmdi..hoşlandımmm..
    samsababa
    samsababa

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    demi moore yakışmayacak bir film. kesinlikle tavsiye etmem. zamanınızı boşa harcamayın. kısacası berbat bir film
    l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

16 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    'Ghost ' (1990) , 'Wild Things' (1998) ile buluşuyor...Demi Moore’ un 9 yıl sonra tek başına başrolde dönüş yaptığı film...
    teomansonmez
    teomansonmez

15 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    Sonu taaaa en başından belli olan kötü bir film.
    perihanbozbuga
    perihanbozbuga

13 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    fazla yorum yapmaya hacet yok,berbattı...
    edebiyatci-1453
    edebiyatci-1453

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    kesinlikle berbat bir film, 7 ytl en saçma nerde harcanır diyorsanız bu filme gidin, ayrıca müzik filme hiç uymamış tam bir fantastik film müziği üstelik çekim yapılan yerkler de berbat beğenenlere hayret ettim doğrusu...
    denz-2
    denz-2

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    çok sıradandı,hiç beğenmedim,hah işte şu olcak dediğim her şey oldu,üstüne üstlük demi moore oynuyo diye araya koydukları alakasız sahneye de anlam veremedim doğrusu.gerilimden uzak.kötü ya kötü.
    hurolozkan
    hurolozkan

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    son zamanlarda izlediğim en keyifli,en sürükleyici filmlerden biri.demi moore hayranları kaçırmasın.macera,gerilim,romantizm ve süpriz finaliyle kaçırılmaması gereken bi film.izlemeye değer.10 üzerinden 9 benden.
    esen-un
    esen-un

8 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    valla ben izlerken ne olacağını yanımdaki arkadaşa söylüyordum bana sen bu filmi izledinmi dedi hayır dedim ama artık o kadar çok birbirine benzeyen konular işlenmeye başlandıki insan ister istemez tahminde bulunabiliyor. Yinede gitmek isterseniz yanınıza bolca mısır alın belki böylece eylenedebilirsiniz
    panos90
    panos90

6 Eylül 2006 tarihinde eklendi
    gerckten harıka bi filmdi..yanı ne olcağı tahmın edilemezdi..senaryo,efektler,özelliklede demi more..yha işte hersey cok güseldi..!!