cnksy
7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Açıkcası film ters köşe yapmayı deniyor ve başarıyorda bunu,aslında tam ters köşe değilde şaşırtma da diyebiliriz.Fiilm başladığından itibaren bir doğa üstü güçler kuşatmasında devam ediyor bu biraz sıkıcı geliyor ama daha sonra bizi şaşırtarak filmi kotarmaya çalışıyorlar,öyle bir film ki iyide değil kötüde değil,şöyle söyleyeyim izlemezseniz çok şey kaçırmazsınız.6/10 iyi seyirler.
Senaryosu fena sayılmaz aslında filmin ama eksik birşeyler olduğu bariz bir şekilde göze çarpıyor filmde...Demi Moore’un performansı bence gayet iyi.Gerilim filmi olmasına karşın yeterli gerilim unsuru olmadığı için filmde, birşeyleri eksik buluyorsunuz filmde...Herşeye rağmen kötü de bir film olmadığı kesin.Ancak çok daha iyi olabilirmiş...
bence film hiçte sanıldığı kadar kötü değil bu tarzı seviyormuyum nedendir bilimez ama etkilendim bu arada demi moore hakkını vermemiz lazım gerçekten çok iyiydi yavaş yavaş sizi saran bir havası var filmin alıştığınızda filmin düğümü çözülüyor zaman geçirmek için bire bir izlenebilir zaten demi moore a izlenmez dersek hakksızlık olur :)
çok güzeldi.hayatta kimseye güvenilmemesi gerektiğini bu filmi seyredince bir kez daha emin oldum.gerilim,duygusallık her şey var.harika çok beğendim.seyretmeyenlere tavsiye ederim
Fena değildi. İzlenebilir ama ayrıca zaman harcanamaz. Demi Moore'ın izlediğim ilk filmi, ama onun daha başarılı rollerde oynadığına eminim. ←↓↑→
Gerilim öğeleri yetersiz olduğu için filmden çıkınca Demi moore ve kıyı sahilinin hoş manzarasının güzelliğinden başka kalan pekte bişey olduğunu söyliyemicem...
film harikaydııı rachel yada demo moore muhteşemdi.... thomas seçimi çok harikaydı çocukk inanılmaz tatlı bir tip.. rachel in delirdiğini düşünür gibi oldum..bir an içn ama kötü kokular geliyordu... harika bir gerilim+gizem filmi bize çok uzak bir kültürden bahsediliyor iskoç ve ingiliz..harikaa.. bişiy puanı filmin hakketiğinden daha düşük olduğunu düşünüyorum.. konu süper..demi moore da öyle..:))
açıkçası ben filmi beğendim.evet kabul ediyorum yeri geldiğinde çok sıradanlaşıyor hatta sizi sıkabiliyor ama bu sıradanlık kendini büyük finale hazırlamak adına önemli bir rol oynuyor filmin içinde.bazı yerleri tahmin ediyorsunuz ve sürpriz :) sizin tahmininiz doğru ama daha film bitmedi doğru tahminlerinizin yanında asla ilişki kuramayacağınız bir şey gerçekleşiyor ve film birden hareketlenerek izleyicisine vaat ettiği atmosferi yaşatıyor son dakikalarında kesinlikle demi moore olmasaydı eğer film vasat bir filmde olabilirdi bunların yanında. filme güzelliği ile birlikte oyunculuğunuda kattığını görüyoruz.demi moore özlemiştik hem , onun hatırına izleyin derim.
Fillimden Beklediğinize bağlı sıkılıp sıkılmayacağınız. Önemli bir not başı sıkıcı ama sonradan açılıyor fillim ama işin en ilginç noktası eğer iyi bir izliydi iseniz fillimin sonunu ortada beli ediyor zaten iyi seyrler.
arkadslar ben kendi adıma filmi çok beyenmedim sonunu tahmin etmek kolay artik bitsin die çok bekledim sonunu gereksiz yere uzatmişlar ama tabiki demi moore filmi izlemeğe değer kılan faktör
Filmin başlangıcı sabit bir yabancı film başlangıcı gibi olunca, film ilk eksi'sini aldı . fiLmde efekt olarak güzel efektler kullanılmış... Su altı kamerası ne kadar az da olsa güzel olmuş bence.. fiLmdeki ölümler çok basit olmuş ... Bilgisayar efektleri çok belli .. Çizgi film gibi olan yerler var... iLgimi çeken bir nokta ise, kasaba halkı ..! NE kadar modern..! Ne ingiliz sineması Ne de Amerikan sineması kasaba halkını hiç böyle yansıtmamıştı. Kasaba halkının içkili ortamları falan beni şaşırttı :) Normalde bizler balıkçı yada çiftçi bir amerikan kasaba halkına alışkınız, yada ingizlizler ... fiLmdeki tek artı nokta müzikler ve görüntüler ... Ha birde demi moore...
gerçekten sinema salonundan çıkınca unutulacak filmlerden, ama görüntüler iyiydi, iyi bir film olmasa da şahsen beni dinlendirdi. Yorum yapan bir arkadaşın dediği gibi sahneleri ve sonu tahmin etmek kolay yalnız.