mchtkytz
1 değerlendirme
31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Karayip Korsanları 1 mükemmeldi. 2. komikti. Ama 3. filmde sanki bizim yaşlı Jack başrol değildi gibi geldi bana. Ama yinede 4. filmi sabırsızlıkla bekliyorum...
Bu seri niye bu kadar tuttu anlamıyorum. Herkes sevdiği her filme 10 puan mı veriyor acaba? Serinin en güzel filmi birinci filmdi bence. Çok sıkıldım bunu izlerken. 6/10
Yazın sinemada izlemiştim bu filmi bugün DVD de tekrar baktım :)..Karayip Korsanları izlediğim en iyi seridir..Bunda Depp,Bloom ve Knightley nin katkısı büyük tabii..10/10 serinin her filmi için..
Filme sadecee Johnnymm hatrına katlandım.. Filmiii çoook uzatmışlar.. Filmi izlerken hııhh şimdi bitçek heralde die die izledikk. Ama hiçç bitmedii çook uzatılmış bir filmdii. Ama izlemeye değer.
serinin en kötü en saçma filmiydi. zaten ikinci filmini unuttuğunuz için bu film boyunca bu kimdi bu neydi adlar birbirine girdi. anlamaya çalışıyosunuz. ordan oraya geçişler karman çorman bişiy. ikinci filmi izledikten hemen sonra bu filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. dizi gibi bişiy yapmışlar zaten. bir de komiklik koyalım derken saçmalamışlar açıkçası. sonu da beklediğim gibi değildi.yani izlemeyenler izleyemedim diye üzülmesin. ilk filmi izlesinler yeter.
Bence serinin en iyi filmiydi.Normalde başlarında bir açılış durgunluğu olan filmlerden büyük bir farkla ayrılıyor.Daha başlarken bile o değişik gelen olaylar ve karışık savaş sahneleri izleyiciyi şaşırtıyor ve etkiliyor..Olay örgüsünün baya bi karışık olması beynin yorulmasına sebep olsa da sonunda herşeyin anlaşılması büyük bir tat veriyor..Gerek müzikleriyle gerek gösterişli görsel efektleriyle dört dörtlük bir film!!!
Çokkk büyük beklenti ile seyre daldığım ama beklentilerime uzak düşen... Ama yine de her haliyle bu kıtlıkta 9 puanı hak ediyor. Bence serinin en zayıf filmi oldu...