Murat Altinok
8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
serini her biri farklı bi film ilkiinin yeri ayrı tabi am bu da öok iyi olmuş ayrı bi serüveb keyfi var depp e diyecek bişey yok zaten sparrow çok iyi bence çok iyi
filmi sinemada izlemiştim. anladığım kadarıyla johnny deppden dolayı kimse eleştirmeye cesaret edemiyor . diğer devam filmleri gibi bu da ticari amaçla yapılan saçmalıklarla dolu bir film...üçüncüsü 2 gün önce gösterime girdi. sinema severler yine büyük umutlarla yüksek puan vermişler...umarım üçüncüsü biraz da olsa izlenir olur...
Ya çok seviyorum bu karaip korsanlarını.Ama işte Keira.Lan taktım kfayı bu Keira'ya.Film harika macera, kemedi, aksiyon, güçlü oyuncu kadrosu harika.Johnny ve Orlando harika.Özellikle Johnny'nin çukura düşme sahnesi harika.Daha ne diyim?
ilki daa güseldi,farklı bi tadı vardı ama buda devam filmi olaraqtan gayet ii=)depp tabiki mütişş!!! oyunculuklar,kurgu vb hersey süper ama 1.sinn tadı yoq işte=)=)
İlk filme nazaran daha iyi olduğunu söyleyemem. Alacakaranlık kuşağı gibi filmin başında garip yaratıklar ortaya çıkıyor hemen, ilk filmde sona yaklaştıkça ortaya çıkan sürprizler vardı. Sonuç olarak tüm devam filmlerinde olduğu gibi kan kaybetmiş hollywood. Ama yine de izlemeye değer.
Serinin 2.filmi Ölü Adamın Sandığı beni hayal kırıklığına uğratmayan ender devam filmlerinden biriydi.Seri niteliği taşıyan filmlerin nasıl enkaza uğradığını günümüz beyazperdesinde fazlaca görürken Ö.A.Sandığı bence gayet başarılıydı.Filmin yapımcıları gerçekten de izleyicinin beklentilerinin çok çok farkındalar. Özellikle ilk seride izlediğimiz o muhteşem efektlerin daha fazlasının bulunabileceği bir film. Konuya biraz fazla hızlı bir dalış yapıldı.yani anında bütün sorunların içinde buluverdik kendimizi.Ama macera o denli harika işlenmişti ve kendinizi o kadar kaptırıyorsunuz ki bu ayrıntı yorum yapılması gereken yerlerde akıllara geliyor ancak.Bir diğeri bu seride kaptan Jack Sparrow sanki çok az geri planda kalmış gibiydi.Yani yoğunluk sanki Will Turner (O.Bloom) ın üzerindeydi.Ama bütün kadro Karayip Korsanıydı ve bu ayrıntı da proje de çok dengeliydi. Ö.A.Sandığı nı henüz izlememiş olan arkadaşlara 25 mayısta K.Korsanları-Dünyanın Sonu nun vizyona gireceğini hatırlatıp bir an önce izlemelerini tavsiye ederim....