seymaerisen
26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
evet seriinin en güzel filmiydi diyebilirm hele o yamyamların adasındaki sahneler gerçekten muhteşemdi johnnyd depp te harike bir performans sergilemiş
Macera ve aksiyonun olağanüstü bir görsel sunumla zenginleştirildiği filmin bu ikinci bölümü de en az ilki kadar eğlenceli. Tamamen özel efekt destekli komik aksiyon sahnelerine dayanan, bir yandan üç boyutlu bilgisayar canlandırmaya bir yandan dövüş sahneleri koreografisine yüklenen film, tahmin edebileceğiniz gibi çok eğlenceli bir gösteri.
Film şahane olmuş.Ben orjinal dilde izledim.İlk filme göre daha çok hoşuma gitti.Jackin şapkası denize düştükten sonra ilk bulan adamlar yarı türkçe yarı anlayamadığım bir dil konuşuyorlar.
en yakışıklısı solucan sakallım...:)beklediğimden farklıydı...izleyeli uzun zaman oldu ama ancak yorum yazıyorum...eminim filmden hemen sonra yazsam daha heyran cümleler kurardım...:)..yavsiye ederim herkese...
Senaristler cast için Johnny Depp ile anlaştığında, "Jack Sparrow" karakterini izlediğimizden çok farklı hayal etmişler. Ancak Depp oynamaya başladığında o kadar güzel doğaçlamalarla süslemiş ki, istenilende çok farklı ve çok beğenilen bir Sparrow çıkmıştaya. Serinin en hareketli ve kafa karıştıran filmi, başlı başına bir final, arşivinizde olması gereken kült bir trio. Verbinskinin Mona Lisası diyebilirim. 10/10 hakkıdır..