shadegroup4
1 değerlendirme
29 Eylül 2008 tarihinde eklendi
İlkine Nazaran Değişik bir bakış açısı değişik bir konu. İçinde barındırdığı karakterler bakımından ilk filme göre gayet zengin bir içerik ama, hareket ve aksiyon yönünden aynı şeyi söyleyemiyorum. biraz daha hareketli olabilirdi. Ama fragmanına bittim bu filmin. HellBoyu ilk filmden beri severek takip ediyorum, bu filmide bence bu puanı fazlasıyla hakediyor. Sıkılmadan izledim. Kaçırmayın, izleyin ;)
İlkinden enfes olduğu gerçek. Ron Perlman ve Doug Jones harika oyun çıkarıyorlar ee senaryo da bu film için geçer not alıyorsa ürün güzel oluyor. Guillermonun dahi olduğuna inanın..
onun için hayatımı veririm ama o benim bulaşıkları yıkamamı istiyor :):)bu hellboy u sevmemek mümkün değil..filmin içerisinde herşey var..komedi,aşk,aksiyon ne ararsanız yani..güzel film.
Batman The Dark Knighttan sonra bir filme daha aksiyonun dışında insani konularda ve çok güzel bir birleşim olmuş.Kesinlikle sinemada izleyebileceğiniz,sıkılmayacağınız ve iyilik ile kötülük arasındaki ince çizgiler arasında kalacağınız bir yapım.
pek hoşuma gitmedi ama kral nuah rolündeki yüzü beyaz adamın performansı için bile izlenir. müthiş hareketler yapıyordu hangi spor dalı acaba? ne karete ne tekvandoydu.sırf onun için izledim yoksa konuda pek bir şey yoktu. 10/6
filmden yeni geliyorum ve tamamen hayal kırıklıgına ugradım.görüntü bakımından oldukça kaliteli ancak süreklilik ve aksiyon olarak vasat olmuş.açıkcası tamamen bi hayal kırıklıgına ugradım.harika diyen arkadaşlara anlam veremiyorum,40yılda 1 filme mi gidiyosunuz da bu filme guzel diyebiliyosun.çekilen butun fantastik ve aksiyon içerikli filmler zaten bu kalitede,hellboy2 bunun üzerine geçememiş.
Flimi aylardır heycanla bekleyenlerdendim bekledigime degdimi pek sanmam yaratıklar görsellik süper ama ne konu var ne aksiyon halbuki ilki süperdi bu biraz vasat kaldı 6/10
açıkcası birinci filmi kadar iyi değil. aksiyopn sahneleri ve efektler güzel. fakat çok da iyi bir film değil. 7 bu film için iyi bir puan. sinemada vakit geçirmek isteyenler için iyi bir seçenek.