Güzel bi film ama ben filme büyük beklenti ile gittiğim için olsa gerek tam beklediğim gibi çıkmadı. Ara sıra edebiyata yapılan referanslar (Alfred Lord Tennyson şiirleri) bir edebiyat sever olarak filme olan merak ve ilgimi ayakta tutmayı ancak başarabildi. Daha iyi olabilirdi gibime geliyo. Yine de efektler, görüntü ve Hellboyun hoş ve sevimli dialogları nedeniyle 9/10 diyorum.(İflah olmaz bir klasik müzik hayranı olduğum için Vivaldinin çalındığı yerler bende ayrı bir duygu uyandırdı)
izlediğim en güzel filmlerden bitanesi kesinlikle hellboy 2.temposunu sonuna kadar sürdüyor ve hiç sıkmıyor.bu tür filmleri sevenler kaçırmasın diyorum.10/10 u sonuna kadar hakediyor.
*yönetmen g.del toro gerçekten müthiş bir yönetmen onu fazlasıyla takdir ediyorum filme g.del toro çok şey katmış ayrıca film 2.serisini asıl 3. seriyi görmelisiniz gibilerinden bitiriyor bence bu da izleyicilerde biraz daha merak uyandırıyor ilk hellboy dan çok da bi farkı yok kalite olarak ama biraz daha yenilikçi ve pahalı bir film olduğu kesin son zamanların en ilgi çeken yönetmeni g.del toro nun bu filmini de kaçırmamalısınız çok büyük umutlarla gidilmediği sürece izlenmesi gereken başarılı bir film*10/8
Efektler ve yaratıklar çok güzel ama filmin inişli çıkışlı bir temposu var bazen çok güzel oluyor gözlerini perdeden ayırmıyosun ama bazende öyle bir durağanlık oluyor ki bitse de gitsek diyorsun.Bana göre ilk film daha iyiydi bu biraz hayalkırıklığına sebep oldu bende...6/10
aslında sıradan bir hollywood filmindan(spiderman,batman,hulk vs.) ote gidemiyor fakat guilermo del toro faktoru filmi izlememi sagladi.insallah pan ın labirenti ,seytanın bel kemigi gibi filmleri yapmaya devam eder.bu gibi seyirciye yararı olmayan filmlerden uzak durur bi daha umarım.
ilk filmin bile gerisine düşmüş.siyah giyen adamlar ın çok daha kötü hali gibi olmuş.tutarsız bilgiler var.okadar kungfu yerine 1 kurşun işini bitirebilir bu kızılcığın.ayrıca çocuk mevzusunu duyunca sinemadan kaçmak istedim .çok klişe
Aksiyon ve fantastik kurgu severler için kaçırılmayacak bir film, kesinlikle sıkılmıyorsunuz daima heyecanı diri tutuyor.İlk film gibi bayma seansları yok.
sırf johan kraus icin izlerim bu filmi super bi karakter yapmıslar hele sesi orjinal. filmin sonunda sirketin sahibine "suk my bilmem ne" diyorya zuhahuauhuha