önceki de gayet eğlenceliydi bu da.jim carrey ayrı harikaydı steve carrell ayrı.hoş vakit geçirmek için izlenebilecek sade bir komedi.oyuncular başarılı,konu güzel,sürükleyicilik de var.izlememek için bir sebep yok.yönetmenin bu gibi eğlenceli pek çok filmi var zaten.beğendim.
bence ilki kadar komik bir film değildi yinede eğlenceli olduğu kesin steve carell bu filmde üzerine düşeni yapmış gayetde başarılıydı izlenir ama çok fazla bir şey beklemeden birde bir şey dikkatimi çekti tanrı amerika için yemin ediyor yine amerikan milliyetçiliği karıştırmadan edememişler.7/10
Hiç beklenmeyecek kadar sıradan ve sıkıcı.Tam bir hayal kırıklığı diyebilirim.Steve Carell ın kariyerinin daha başında olmasına bağlıyorum bu filmi.Yoksa üzerinden henüz iki yıl geçmiş olmasına rağmen şimdi olsa oynar mı?
Hemen hemen tek bir komik sahnesi bulunmayan,içi boş bir senaryodan oluşan son kısımlarında sağlam bir iki görsel efekt barındıran zayıf bir komedi.10/4
Jim Carreyin oynadığı ilk yapım saf bir komediydi. Bu devam filmi ise mizahi yapısından çok özel efektleriyle ve mesajlarıyla dikkat çekiyor. İlk filmden oldukça farklı yanları var. Steve Carell, Jim Carreyin eksikliğini aratmamış. Başarılı bir devam filmi. 7/10
Bence güzel bir filmdi. İlk filmde jim Carrey’in komikliği ön plandaydı. Çok komikti gerçekten. Ama bir o kadar da edepsizdi. Ama bu film sanki dine daha saygılı yaklaşmış gibi geldi. Steve Carrell - Peygamber Nuh rolüne uymuştu bence. İki filmde aldığım tatlar çok farklı. Jim Carrey’inki sadece komikti. Ama bu film daha çok mesaj iletiyordu. Bence 10/8 puanı hakediyor. Ayrıca Steve Carell’i sevmeyede başladım.
Eğlenceli bir filmdi..zaten bu filmden daha fazlasını da beklemiyoruz değil mi? Bruce Almighty(yani ilk film) daha güzeldi yine de..Gilmore girls'ün Lauren Graham'ı filme yakışmıştı..7/10
Açıkçası komik bir film değil oyunculuklar da ön planda değil sadece efektler öne çıkmış.Sonuç olarak tamam eğlenceli sayılabilir ama beklentinin çok altında. Madem Jim Carrey oynamayacak çekmeyin o zaman 2.filmi olsun bitsin..
aslında bu filmi ilk filmle kıyaslamamak lazım.ilkinde jim carrey harikaydı.bu filmde daha çok durum komedisi var.espiriler inceden inceden yapılıyor.benim hoşuma gitti.hoş bir filmdi
bu flimi izlemeden once buradakı yorumları kokudum ve vasat bir flim izlicecegimi dusunerek tv karsısına gectim ama tam aksine cok cok anlamlı bir flim cekmisler.İlk flimle kıyaslamak zaten cok yanlıs ben 10/8 verdim flim cok guzel mesajlar da iceriyo izlemesini bilene