MİRKWOODLULEGOLAS
25 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
izleyeli 1yıl oldu sanırım en azından.ama bence sağlam senaryosu, seyirciyi şakına çeviren kurgusu ile oldukça başarılı. al ise yine döktürmüş, denilecek bir şey yok onun için..
Zekice kurgulanmış son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi Al pacino zaten başlı başına bir neden film izlemek için senaryoda güzel olunca tadından yenmiyor.Senaristini tebrik ediyorum izlemek isteyenlere iyi seyirler.8/10
Gerçekten çok güzel bir film aksiyon hiç bitmiyor hiç sıkılmıyorsunuz kaçırmayın bence... Al Pacino ya zaten ne denilebilir ki yılların eskitemediği oyuncu gerçekten döktürmüş yine..
ızlerken keyıf aldım..ancak muhtesem bır etkıleyıcılık yoktu.oyuncunluklar guzel ama senaryo sasırtmak ıcın yapılmıs..yanı katılın kım oldugunu anlamak saçma??? ve abd yapımı fılmler neden hep aynı uslupla çekılır artık degısım gerek???ıspanyollar cok daha ıyı sınemada...ve gereksız erotızmden vazgecseler kalıte artacak???sankı Hayat make a sex helekı bu fılmde???ama genel olarak begendım...
baştan sona heyecanlı ve çok farklı tarzda bir film olmuş zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz zaten al pacino var filmin ilginç tarafı ise izleyicinin olayları dakikası dakikasına yaşaması filmin o süreci de 88 dakika sürüyor herkese tavsiye ederim
Film neden bu kadar kötülüyorsunuz ki.. bence çok güzel bir konusu var ve gerılım hep hat saffada bu film bu kadar düşük puan almasına anlam veremedım... konu basıt diyenere aldırmayın çok güzel konusu var...
Yani bu film 6.5 puanı asla haketmiyor bu film en az 8 puanı hakediyor.Oyunculuktan tutun seneryoya kadar herşey güzel ve film hiç duraksamıyor kesinlikle izleyin pişman olmassınız
Bende bu filmi izleyeli epey oldu neden bu kadar geç geldi acaba filmde her an bi suçlu arıyosunuz acaba yanındaki mi yok yok kesin rektördür diye sonrada aaa senmiydin diyeceğiniz bi film :)
genel olarak filmi begendim ama eger seri katillere veya bu tarz filmlere ilginiz varsa filmi 15-20 dk da çözebilirsiniz yani neyin nereye gidecegini anlayabiliyorsunuz ama filmin kurgusu iyi gibiydi.ama beni tatmin etmedi diyebilirim.Al pacino kesinlikle mükemmel.filmin temposu iyi.en azından izlenebilir.
ssenaryo evet sıradan olabilir ama artık yaratıcı film pek çıkmıyor. yorum acısından size heycan veriyo mu ona bakmak lazım. ve heycan veriyor bence izlenesi :)