88 Dakika
    3,7
    88 Dakika hakkında görüşlerin ?

l-i-l-a-H
    l-i-l-a-H

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
    Finali ile pek şaşırtıcı olmuyor...
    rudeonerudeone
    rudeonerudeone

12 Haziran 2011 tarihinde eklendi
    gerekli bir film değil.polisiye ararsanız çok daha sağlamlarını,aksiyon ararsanız çok daha sağlamlarını,gizem ararsanız çok daha sağlamlarını bulabilirsiniz.88 minutes biraz boş bir film.son sahnelere kadar uyandırdığı bir merak var,kendini rahat izletiyor,ancak dönüp baktığınızda ertesi gün bile aklınızda bir şeyin kalmayacağı bir film bu aynı zamanda.al pacino ismi çok bir beklenti oluşturmasın kimsede,sonuçta çok da sansasyonel ve etkileyici bir film olmadığı zaten vizyondan ve hafızalardan şöyle bir geçmiş gitmiş olduğundan da belli.fazla kalite beklemeden,tamamen boş bir vakitte izleyin derim,film bittikten sonra zaman kaybı hakkında sorun yaşamamak için.
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
    Al Pacino'nun varlığına rağmen iki yıl boyunca raflarda bekledikten sonra vizyon şansı bulmuş olabilmesi yeterince açıklayıcı olacaktır herhalde.Usta oynamasa doğrudan DVD'ye çıkacak bir film seviyesinde.Pacino'yu bu senaryoya ikna edebilmiş olmaları muazzam bir başarı.Jon Avnet yüzümüzü ekşiten bu filmden sonra Righteous Kill'le tüm kredisini tüketecekti zaten.
    Yunus Taşdemir
    Yunus Taşdemir

14 Ocak 2012 tarihinde eklendi
    hayatınızın bitmesine 88 dk kalsa siz ne yapardınız.?
    Ilknur K
    Ilknur K

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Alpachino bile kurtaramamış bu filmi. 88 dakika deyince bizi 88 dakika gerecek, hadi hadi dedirtecek bir film bekledim. ancak film o kadar basit ve ağır tempoda ilerlediki ne bitmez 88 dakikaymış dedim. ismi aldatabilir. Alpachinonun oyunculuğu da bu filmde vasattı. ama beklentilerinizi bir kenara koyarsanız sıkılmadan izleyeceğiniz türden.
    zafer-calayoglu
    zafer-calayoglu

28 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    filmde al pacinoyu ileyleyen yaşına rağmen koş koşturulduğunu görmekteyiz. senarist al pacino nun hala canlı olduğuna inandırmak istemiş sanırım bizleri. bu tarz filmler çok yapıldı ve artık işin sonundaki kişiye ulaşana kadar seyircilerolarak biz tahmin yürükmüyoruz çünkü bizden saklandığını biliyruz ve finalde 2 flash back ile son katili buluyoruz aaa nasılo ya bu muymuş gibi bir şaşkınlık ifademiz artık oluşmuyor bu açıdan filmde ben 'kim' karakterini beğendimi söyleyebilirim. eğer boş vaktiniz varsa bu vakti de bu filmle geçirmeyin derim. 10/6
    cudiferat
    cudiferat

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Bilmem ki Avnet e mi kızayım Pacino ya mı?
    Ben anlamıyorum bu yaşa gelmiş bir polis hala nasıl koş koş koşuyor da (bu arada kovalamaca sahnelerindeki Pacino evlere şenlik zaten) suçluları enseliyor; neden bir amir olmuyor hele ki bu polis Pacino ise.

Tamam konu için eh işte diyebiliriz sıradan bir polisiye film; ama sanki yeni çıkış yapan bir yönetmenin yeni çıkış yapan bir oyuncunun filmiymiş gibi geliyor bana.
    Anlamıyorum zaten De Niro ve Pacino neden Avnet in filminde oynadı(R. Kill tabii ki).
    J. Nicholson, T. Lee Jones ve A. Hopkins gibi ağırbaşlı işler yapmak yerine.

Bu tür filmler için her zaman dediğim gibi: "Soğuk bir kış günü evdeyseniz ve yapacak hibirşeyiniz, izleyecek de başka filminiz yok ise"
    7/10... "Tic tac Doc" muş; peh peh peh. . .
    odinhan
    odinhan

14 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmin sinemaseverler üzerinde olumlu bir etki bırakması oldukça zor bunun en temel nedenlerinden biride Alpacino ve çaylak ajanları senaryosu ile çekilmiş filmler artık bir pembe dizi oluşturdu.Birde süpriz son yapalım diye saçma bir kurgu ve gerilimden uzak konusu eklenince 10/7 uygundur diye düşünüyorum bu filmin puanlamasına...
    muzur6
    muzur6

14 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    böğle bir filmde neden oynama gereği duymuş al pacino anlamadım.gereksiz ve çok demode bir konunun üzerine kötü bir senaryo.yani filmi al pacino bile kurtaramamış bence gereksiz bir film olmuş.izlemezseniz hiç ama hiç bir şey kaybetmezsiniz...
    t-26
    t-26

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    al pacino bile filmi vasatlıktan kurtaramamış.ne yapsın adam elinden geleni yapmış ama böyle bir senaryodan anca bu kadar.eldeki hamur kötü olduktan sonra dünyanın en iyi aşcısını da getirsen yemek kötü olur.
    ozmenmurat
    ozmenmurat

17 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
    Bu adamın oyunculuğunu seviyorum. Filme gelince tek kişilik gösteri gibi olmuş. Güzel ve eksik... 10/7
    Selma S.
    Selma S.

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bence al pacino için izlenebilir bi film evt konusu sıradan alışılmış bi seri katil hikayesi ama ben yinede çok da sıkıcı bulmadım izlenebilir..ancak yinede al pacinoyu daha kaliteli filmlerde görmeyi isterim ve bööle ikinci sınıf suç filmleri ona çok yakışmıyor...
    r0ckn-r0ll
    r0ckn-r0ll

8 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Film basitti doğrusu ve hayranı olduğum halde bana Al Pacino filmi tadını vermedi nedense bitiş sahneside pek hoşuma gitmedi daha esrarengiz bişeyler bekliyodum.
    Genelde sonu tahmin edilebilen bir film denilmiş fakat benimde tahmin ettiğim şeyler vardı fakat tutmadı ama sürükleyici bir film izlenebilir sıkılmazsınız ama filme başlarken sakın Al Pacino filmi diye izlemeye başlamayın :)
    generals-55
    generals-55

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bu filmde al pacino olmamalıydı."devrim" filmi gibi bu filmde vasat.
    bounburak
    bounburak

20 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Akşam oturup, televizyonda güzel bir film izlemek istediğinizde kaşınıza çıkarsa itiraz etmezsiniz ama çok kaliteli bir film de değil açıkçası. Al pacino yaşına rağmen halen daha gayet başarılı bir performans sergilemiş bence. Kezâ diğer oyunucular da görevlerini yapmışlar. Ortaya da iyi denebilecek bir film çıkmış ama çok fazla da beklentiniz olmasın derim. Ben 6/10 vermeyi uygun gördüm.