Film neden bu kadar kötülüyorsunuz ki.. bence çok güzel bir konusu var ve gerılım hep hat saffada bu film bu kadar düşük puan almasına anlam veremedım... konu basıt diyenere aldırmayın çok güzel konusu var...
Yani bu film 6.5 puanı asla haketmiyor bu film en az 8 puanı hakediyor.Oyunculuktan tutun seneryoya kadar herşey güzel ve film hiç duraksamıyor kesinlikle izleyin pişman olmassınız
ssenaryo evet sıradan olabilir ama artık yaratıcı film pek çıkmıyor. yorum acısından size heycan veriyo mu ona bakmak lazım. ve heycan veriyor bence izlenesi :)
ızlerken keyıf aldım..ancak muhtesem bır etkıleyıcılık yoktu.oyuncunluklar guzel ama senaryo sasırtmak ıcın yapılmıs..yanı katılın kım oldugunu anlamak saçma??? ve abd yapımı fılmler neden hep aynı uslupla çekılır artık degısım gerek???ıspanyollar cok daha ıyı sınemada...ve gereksız erotızmden vazgecseler kalıte artacak???sankı Hayat make a sex helekı bu fılmde???ama genel olarak begendım...
Gerçekten çok güzel bir film aksiyon hiç bitmiyor hiç sıkılmıyorsunuz kaçırmayın bence... Al Pacino ya zaten ne denilebilir ki yılların eskitemediği oyuncu gerçekten döktürmüş yine..
Al pacino ilerleyen yaşına rağmen iyi bir performans sergilemiş diyebilirim ama filmi izlerken Scarface deki performansı aklıma geliyor...Film;sürükleyici,iyi kurgulanmış ve oyuncular hakkını vermiş filmin.Ama muthiş bir film olduğunu söyleyemem.Son zamanlarda sinemaya gidip guzel film izlemek biraz zorlaşmaya başlamıstı... 88 Mins. izlenmeye değer diye düşünüyorum.
hadi katili bulalım filmleri içinde en sürprizli olanı diyemem aaa vayy bee bu muymuş demedm sonunda ama film genel olarak gayet güzeldi tavsiye ederim
çok tatlı bir senaryo çok başarılı bir yapım nede olsa alpacino mutlaka izlemelisiniz tamamen psikoloji üzerine neler yapılabileceğini gösteren sonucu güzel olan bir yapıt...
Zekice kurgulanmış son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi Al pacino zaten başlı başına bir neden film izlemek için senaryoda güzel olunca tadından yenmiyor.Senaristini tebrik ediyorum izlemek isteyenlere iyi seyirler.8/10
Filmi Al Pacino hayranlığımdan ötürü izledim. Genel olarak fena değil. Ama sonu beni şaşırtmadı. Böyle filmlerde en çok katili merak edersiniz ama maalesef hiç tahmin etmediğiniz biri çıkmıyor. Yüksek puan vermemin en büyük nedeni ise Al Pacinonun oyunculuğu. Özellikle canlı yayında adama karşı psikolojik savaş yürütürkenki o hali kendini rolüne ne kadar kaptırdığını gösteriyor. Beni şaşırtmadığı için Al Pacinoya teşekkürler:)) 7/10