88 Dakika
    3,7
    88 Dakika hakkında görüşlerin ?

bozoko007
    bozoko007

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    Al Paçin0 bence bu alemde 1 numara Şeytanın Avukayı yeter be Robert de Niro yanında çava daha
    iihunter54ii
    iihunter54ii

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Film neden bu kadar kötülüyorsunuz ki.. bence çok güzel bir konusu var ve gerılım hep hat saffada bu film bu kadar düşük puan almasına anlam veremedım... konu basıt diyenere aldırmayın çok güzel konusu var...
    Mehmet Emin U.
    Mehmet Emin U.

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Yani bu film 6.5 puanı asla haketmiyor bu film en az 8 puanı hakediyor.Oyunculuktan tutun seneryoya kadar herşey güzel ve film hiç duraksamıyor kesinlikle izleyin pişman olmassınız
    benamy
    benamy

2 Eylül 2008 tarihinde eklendi
    film bence hiç de fena sayılmazdı. kesinlikle seyredilebilir. Al pacino ayrıcalıklı bir film de diyebiliriz.
    ugr03
    ugr03

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    beyendim sayılır yani ama ekileyi değildi kan sewenler gitsin
    bjkjamre
    bjkjamre

27 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    ssenaryo evet sıradan olabilir ama artık yaratıcı film pek çıkmıyor. yorum acısından size heycan veriyo mu ona bakmak lazım. ve heycan veriyor bence izlenesi :)
    grkm1907
    grkm1907

16 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    guzel bir al pacino filmi bnce surukleyici bi film aksiyon izlemek isteyenlerin izlemesi gereken bir film ilgi cekici sahneleri mevcuttur
    gokhankocgida
    gokhankocgida

9 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
    ızlerken keyıf aldım..ancak muhtesem bır etkıleyıcılık yoktu.oyuncunluklar guzel ama senaryo sasırtmak ıcın yapılmıs..yanı katılın kım oldugunu anlamak saçma??? ve abd yapımı fılmler neden hep aynı uslupla çekılır artık degısım gerek???ıspanyollar cok daha ıyı sınemada...ve gereksız erotızmden vazgecseler kalıte artacak???sankı Hayat make a sex helekı bu fılmde???ama genel olarak begendım...
    Ceren S.
    Ceren S.

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Gerçekten çok güzel bir film aksiyon hiç bitmiyor hiç sıkılmıyorsunuz kaçırmayın bence... Al Pacino ya zaten ne denilebilir ki yılların eskitemediği oyuncu gerçekten döktürmüş yine..
    jove-2
    jove-2

22 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Al pacino ilerleyen yaşına rağmen iyi bir performans sergilemiş diyebilirim ama filmi izlerken Scarface deki performansı aklıma geliyor...Film;sürükleyici,iyi kurgulanmış ve oyuncular hakkını vermiş filmin.Ama muthiş bir film olduğunu söyleyemem.Son zamanlarda sinemaya gidip guzel film izlemek biraz zorlaşmaya başlamıstı... 88 Mins. izlenmeye değer diye düşünüyorum.
    optimistic35
    optimistic35

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    hadi katili bulalım filmleri içinde en sürprizli olanı diyemem aaa vayy bee bu muymuş demedm sonunda ama film genel olarak gayet güzeldi tavsiye ederim
    karasevda19
    karasevda19

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    çok tatlı bir senaryo çok başarılı bir yapım nede olsa alpacino mutlaka izlemelisiniz tamamen psikoloji üzerine neler yapılabileceğini gösteren sonucu güzel olan bir yapıt...
    jamesbond-2
    jamesbond-2

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Zekice kurgulanmış son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi Al pacino zaten başlı başına bir neden film izlemek için senaryoda güzel olunca tadından yenmiyor.Senaristini tebrik ediyorum izlemek isteyenlere iyi seyirler.8/10
    wely
    wely

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmi Al Pacino hayranlığımdan ötürü izledim. Genel olarak fena değil. Ama sonu beni şaşırtmadı. Böyle filmlerde en çok katili merak edersiniz ama maalesef hiç tahmin etmediğiniz biri çıkmıyor. Yüksek puan vermemin en büyük nedeni ise Al Pacinonun oyunculuğu. Özellikle canlı yayında adama karşı psikolojik savaş yürütürkenki o hali kendini rolüne ne kadar kaptırdığını gösteriyor. Beni şaşırtmadığı için Al Pacinoya teşekkürler:)) 7/10
    dr-onderyel
    dr-onderyel

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    her dakikası heyecan,tempo son ana kadar düşmüyor,harika olmuş.