genel olarak filmi begendim ama eger seri katillere veya bu tarz filmlere ilginiz varsa filmi 15-20 dk da çözebilirsiniz yani neyin nereye gidecegini anlayabiliyorsunuz ama filmin kurgusu iyi gibiydi.ama beni tatmin etmedi diyebilirim.Al pacino kesinlikle mükemmel.filmin temposu iyi.en azından izlenebilir.
izleyeli 1yıl oldu sanırım en azından.ama bence sağlam senaryosu, seyirciyi şakına çeviren kurgusu ile oldukça başarılı. al ise yine döktürmüş, denilecek bir şey yok onun için..
Bende bu filmi izleyeli epey oldu neden bu kadar geç geldi acaba filmde her an bi suçlu arıyosunuz acaba yanındaki mi yok yok kesin rektördür diye sonrada aaa senmiydin diyeceğiniz bi film :)
baştan sona heyecanlı ve çok farklı tarzda bir film olmuş zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz zaten al pacino var filmin ilginç tarafı ise izleyicinin olayları dakikası dakikasına yaşaması filmin o süreci de 88 dakika sürüyor herkese tavsiye ederim
aksiyon severlerin hoşuna gitmez 3 haftada 15milyon$ kazanması gibi.Kurgu karışık ama ben beğendim 10 üzerinden 8 puanı hakediyor.Ama Al Pacino 70 yaşında ama 50 yaşında gibi canlandırdığı için 9 puan veriyorum.