88 Dakika
    3,7
    88 Dakika hakkında görüşlerin ?

ayse-melek
    ayse-melek

10 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    çıkfilmden çıktığınızda üzerinizde hiç bir etki bırkamayan türden bir film..al pacino adını okuyup gidiyorsunuz ama o bıle yetmiyo filme iyi demeye...filmin son sahnesi bile vay be diyip şaşaırtmıyor insanı.
    knotaqram34
    knotaqram34

8 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Belki yıllar sonra kült seri katil filmleri arasında sayılmayacak.Fakat psikolojik gerilim meraklılarına ve Al Pacıno hayranlarının ilgisini cekeeği kesin 10/6
    optimistic35
    optimistic35

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    hadi katili bulalım filmleri içinde en sürprizli olanı diyemem aaa vayy bee bu muymuş demedm sonunda ama film genel olarak gayet güzeldi tavsiye ederim
    karasevda19
    karasevda19

6 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    çok tatlı bir senaryo çok başarılı bir yapım nede olsa alpacino mutlaka izlemelisiniz tamamen psikoloji üzerine neler yapılabileceğini gösteren sonucu güzel olan bir yapıt...
    Esteban-2
    Esteban-2

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Bu filme sanki daha önce de burada yorum yazdım ama nedense göremedim.Neyse Al Pacinonun en kötü filmi diyebilirim...Al Pacino olmasa değil 88 Dakika 1 Dakika bile tahammül edilemez bu filme.Kötü film.Sadece Al Pacinoyu takip ediyorsanız izleyin derim.
    kili-y1992
    kili-y1992

3 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    film mükemmel alpaçinoda olunca filime ayrı bi tat gelmiş herkese tavsiye ederim
    byserdar78
    byserdar78

2 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    anlamadıgım neden bu kadar geç geldi..ilk izledigim zamanlarda bile gecerli not vermemiştim..profosor rolu olmamıs..bence fılmde savcı veya ajan olarak kalsaydı daha iyi olurdu..tesekkürler
    jamesbond-2
    jamesbond-2

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Zekice kurgulanmış son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi Al pacino zaten başlı başına bir neden film izlemek için senaryoda güzel olunca tadından yenmiyor.Senaristini tebrik ediyorum izlemek isteyenlere iyi seyirler.8/10
    wely
    wely

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    Filmi Al Pacino hayranlığımdan ötürü izledim. Genel olarak fena değil. Ama sonu beni şaşırtmadı. Böyle filmlerde en çok katili merak edersiniz ama maalesef hiç tahmin etmediğiniz biri çıkmıyor. Yüksek puan vermemin en büyük nedeni ise Al Pacinonun oyunculuğu. Özellikle canlı yayında adama karşı psikolojik savaş yürütürkenki o hali kendini rolüne ne kadar kaptırdığını gösteriyor. Beni şaşırtmadığı için Al Pacinoya teşekkürler:)) 7/10
    dr-onderyel
    dr-onderyel

1 Haziran 2008 tarihinde eklendi
    her dakikası heyecan,tempo son ana kadar düşmüyor,harika olmuş.
    ilsalaron
    ilsalaron

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Al Pacino baş rol oynadığı bir filmden bu kadar sıkılacağım, bu kadar hayal kırıklığına uğrayacağım aklıma gelmezdi. Son derece kötü bir hikaye ve senaryo kurban gitmiş bir gerilim filmi. Filmin daha beşinci dakikasında katilin kim olduğu bile belli bir film, Al Pacinonun çok başarılı oyunculuğu bile filmi kurtarmıyor.
    demonstration
    demonstration

31 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    izleyeli uzun zaman oldu ama begendigim filmler arasinda.Beklenmedik sonla biten filmleri seviyorsaniz izlenebilecek bir film
    ahmetemrefb
    ahmetemrefb

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    izliyeli çok oldu, ama güzel ve sürükleyici bir konusu var:D
    erol-star
    erol-star

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Gecikmeli olarak vizyona giren bi al pacino flimi sırf onun hatırına izlenebilir hersey klışe yeni bisey olmayan katil kim ordan oraya kosturma vs durumları pacino ne diye bu flimde rol almıs anlamadım...
    cigdem-alptuzun
    cigdem-alptuzun

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    sürükleyici bir film tavsiye ederim.tabii ki al pacino da filmin izlenmesi için önemli bir sebep.10/8