88 Dakika
    3,7
    88 Dakika hakkında görüşlerin ?

muhammet-cakmak128
    muhammet-cakmak128

11 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
    fena değil diyorsun sonunda. 2 saatim boşa gitti denecek bir filmde değil mutlaka izlenmeli dencek bir filmde. arada bir film izliyorsanız gerek yok ama izleyecek film yok derseniz izlenir. al pacino dan daha iyisi beklenebilirdi diyebilirim sadece
    iihunter54ii
    iihunter54ii

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
    Film neden bu kadar kötülüyorsunuz ki.. bence çok güzel bir konusu var ve gerılım hep hat saffada bu film bu kadar düşük puan almasına anlam veremedım... konu basıt diyenere aldırmayın çok güzel konusu var...
    cudiferat
    cudiferat

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Bilmem ki Avnet e mi kızayım Pacino ya mı?
    Ben anlamıyorum bu yaşa gelmiş bir polis hala nasıl koş koş koşuyor da (bu arada kovalamaca sahnelerindeki Pacino evlere şenlik zaten) suçluları enseliyor; neden bir amir olmuyor hele ki bu polis Pacino ise.

Tamam konu için eh işte diyebiliriz sıradan bir polisiye film; ama sanki yeni çıkış yapan bir yönetmenin yeni çıkış yapan bir oyuncunun filmiymiş gibi geliyor bana.
    Anlamıyorum zaten De Niro ve Pacino neden Avnet in filminde oynadı(R. Kill tabii ki).
    J. Nicholson, T. Lee Jones ve A. Hopkins gibi ağırbaşlı işler yapmak yerine.

Bu tür filmler için her zaman dediğim gibi: "Soğuk bir kış günü evdeyseniz ve yapacak hibirşeyiniz, izleyecek de başka filminiz yok ise"
    7/10... "Tic tac Doc" muş; peh peh peh. . .
    sinema
    1 ziyaretçi
    10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Çok gereksiz bir konu, bir muhabbet, bir mevzu, bir olay ve bir film. İlla Al Pacino var diye de filme acımak gerekmiyor. Aslında onun bu yaşlı halini gördüğümde çok üzülüyorum. Zamanın da ne gençti, ne kaliteydi be! Ee işte zaman su gibi akıp geçiyor naparsın:D 4 puan bu filme yeter diye düşünüyorum.
    erdemceliker
    erdemceliker

10 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    Al Pacino, Sinema Tarihinin Gelmiş Geçmiş En Büyük Aktörüdür...

Bütün Güzel Filmlerde Oynayamaz ki... Bu yaştan sonra da her rolü ona veremezler zaten.. İşte sorun burda bence..

Ayrıca Rezalet dediğimiz filmleri bile bizim "polisiye" filmlerden iyidir.
    ilker-guzel
    ilker-guzel

5 Nisan 2009 tarihinde eklendi
    film konusu ve sonu itibariyle tv filmi veya tv dizisinden farkı yok basit bir film
    t-26
    t-26

12 Şubat 2009 tarihinde eklendi
    al pacino bile filmi vasatlıktan kurtaramamış.ne yapsın adam elinden geleni yapmış ama böyle bir senaryodan anca bu kadar.eldeki hamur kötü olduktan sonra dünyanın en iyi aşcısını da getirsen yemek kötü olur.
    yigityasa
    yigityasa

31 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Tatsız ve tutsuz izlemeyin izletmeyin. bu filme verilen dakikalar geçrekten heba oluyor.
    Mehmet Emin U.
    Mehmet Emin U.

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Yani bu film 6.5 puanı asla haketmiyor bu film en az 8 puanı hakediyor.Oyunculuktan tutun seneryoya kadar herşey güzel ve film hiç duraksamıyor kesinlikle izleyin pişman olmassınız
    Ilknur K
    Ilknur K

28 Ocak 2009 tarihinde eklendi
    Alpachino bile kurtaramamış bu filmi. 88 dakika deyince bizi 88 dakika gerecek, hadi hadi dedirtecek bir film bekledim. ancak film o kadar basit ve ağır tempoda ilerlediki ne bitmez 88 dakikaymış dedim. ismi aldatabilir. Alpachinonun oyunculuğu da bu filmde vasattı. ama beklentilerinizi bir kenara koyarsanız sıkılmadan izleyeceğiniz türden.
    fahri
    fahri

3 Aralık 2008 tarihinde eklendi
    Kötü bi fiLm, Al Pacinoya yakışır türden değiL.
    generals-55
    generals-55

30 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bu filmde al pacino olmamalıydı."devrim" filmi gibi bu filmde vasat.
    wolkiwolki
    wolkiwolki

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    Filmle ilgili birkaç şey yazmadan önce şunu söylemek isterim, belki fikir verir. Film bittikten sonra -hatta daha bitmeden- aklımdaki tek soru şuydu: Pacinonun bu filmde işi ne..!?Filmin hikayesi çok sıradan olsa da, sıradan hikaye çok izlenesi olabilir pekala için. Ancak 88 Dakika için bu söz konusu değil kesinlikle. Film en başında izleyiciyi sarıyor aslında, lakin ilerledikçe tam bir ızdırapa dönüşüyor. Filmin kadrosu aslında gayet iyi, fakat senaryo, konunun işlenişi fevkalade kötü. Pacinonun kariyeri için hiç iyi olmamış 88 Dakika...Vakti çok bol olan arkadaşlara bile tavsiye edilir mi emin değilim. Ben şahsen hiç beğenmedim filmi...
    linny-09
    linny-09

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    gayet güsel ve izlemeye değer bir film.
    Selma S.
    Selma S.

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
    bence al pacino için izlenebilir bi film evt konusu sıradan alışılmış bi seri katil hikayesi ama ben yinede çok da sıkıcı bulmadım izlenebilir..ancak yinede al pacinoyu daha kaliteli filmlerde görmeyi isterim ve bööle ikinci sınıf suç filmleri ona çok yakışmıyor...