genel olarak filmi begendim ama eger seri katillere veya bu tarz filmlere ilginiz varsa filmi 15-20 dk da çözebilirsiniz yani neyin nereye gidecegini anlayabiliyorsunuz ama filmin kurgusu iyi gibiydi.ama beni tatmin etmedi diyebilirim.Al pacino kesinlikle mükemmel.filmin temposu iyi.en azından izlenebilir.
bence al pacino için izlenebilir bi film evt konusu sıradan alışılmış bi seri katil hikayesi ama ben yinede çok da sıkıcı bulmadım izlenebilir..ancak yinede al pacinoyu daha kaliteli filmlerde görmeyi isterim ve bööle ikinci sınıf suç filmleri ona çok yakışmıyor...
çok kötü bir film. bazı filmlerin sanatsal nedenlerle beğenilmesini ve yüksek puan almasını anlıyorum ama bu filmin puanına anlam vermem mümkün değil. sıradan 3. hatta 4. sınıf bir amerikan polisiye gerilim filmi. ne oyunculuk, ne senaryo. hiçbir şey yok filmde. sonu tam bir felaket ayrıca. bari sürpriz yapsalardı, finali bu kadar yavan ve tahmin edilebilir olur bir filmin. 10 üzerinden 3 verdim ama 3 bile etmez. 0,5dan 1.
@hunterecr a teşekkür ederek başlamak işsterim e tabi yaşlandı adamlar bu kadarda acımasız olmamak lazım sonuçta yönetmen parayı bastıktan sonra kimse demez ben bu filmde oynamam diye sen elindekini değerlendiremezsen adam ne yapsın
ssenaryo evet sıradan olabilir ama artık yaratıcı film pek çıkmıyor. yorum acısından size heycan veriyo mu ona bakmak lazım. ve heycan veriyor bence izlenesi :)
Film basitti doğrusu ve hayranı olduğum halde bana Al Pacino filmi tadını vermedi nedense bitiş sahneside pek hoşuma gitmedi daha esrarengiz bişeyler bekliyodum. Genelde sonu tahmin edilebilen bir film denilmiş fakat benimde tahmin ettiğim şeyler vardı fakat tutmadı ama sürükleyici bir film izlenebilir sıkılmazsınız ama filme başlarken sakın Al Pacino filmi diye izlemeye başlamayın :)