Fetieroqlu
25 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Hayatta herkesin bir yaşam amacı, bir işe yatkınlığı vardır. Jason Statham aksiyon filmi çekmek için dünyaya gelmiş. Bir rol bi insana bu kadarmı yakışır.Müthiş senaryo harikulade oyunculuk izlemekten asla sıkılmam aklıma ne zaman gelirse gelsin açıp izleyebileceğim bir yapım. TRANSPORTER BİR EFSANEDİR. ( Her izlediğimde a6 alıp bu şekilde sert kullanmayı hayal ediyorum ve bundan aşırı zevk alıyorum) :)) KURALLAR ÖNEMLİDİR !!
Aksiyon severlerin ve Jason Statham fanatiklerinin hayranlıkla izleyecekleri fantastik sahnelerle bezenmiş bir yapım. Taşıyıcı Frank Martin profesyonel kariyerine bu sefer Miami kentinde Zengin bir ailenin minik evladının okul servisliğine başlamıştır. Ama bela onun peşini yine bırakmaz. Bomba-vinç-uçan araba sahnesi ile bizleri yine dumurdan dumura uğratan yapım mantık hataları aramama kaydı ile izleyenlerin sıkılmayacağı bir film vaadediyor. Tarconi komiserimiz bu sefer ununu elemiş eleğini asmış ve tatilini geçirmek için Frank Martin'i ziyaret eder. Aşçılık göndermesi ile ilk filme selam çakmayı ihmal etmez. Esprileri ilede bizleri gülümsetmesinide bilir. Luc Besson filmin finalinde taşıyıcı 3 için sinyalleride vermiştir.
Jason Statham hayranları hucummm yaw bu serı fılmler genelde sıkıcı olur ama jason olunca farklı oluyor sıddetle tavsıye edıyorum turunun enıyılerındendır pısman olursunuz
bu da ilk film gibi güzel aksiyon sahneleri içeren bir film olmuş ama her zaman bir filmin ilk i daha güzeldir diye düşünürdüm ama bu film birincisinden pek bir düşüş yaşamamış güzel
Şu filme 10 üzerinden 8 veren milleti tebrik ediyorum!Gidin aynı filme yabancı sitelerde kaç vermişler bi kontrol edin.Ne kadar çok seviyor insanımız vurdulu kırdılı filmleri.Azıcık mantık arayın ya!Öyle sahneler yapmışlarki burda anlatmaya yer yok,saçmalığın daniskası!İzlemeye değmez... 4/10
ya o arabanın altındaki bombayı vince takıp atma sahnesi olmasaydı keşke. Ama sonuçta film işte. Çok bişey beklemeden izlemek lazım. tabiki ilk film kadar güzel değil. Hatta yanından geçemez.
yok artık araba uçacak bombayı düşürecek çatıların üstünde gidecek döneecek döncek tam kenarda duracak abartı üstüne abartı ilk filmde de biraz vardı ama bu biraz fazla aksiyon olmuş Audi A8 olsa bile bu kadarınada pess