Majör-2
15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bence bir başyapıt...İzlerken her karesinden etkilendim.Senaryosunun etkili olmasının yanında görsel açıdan da tam bir şölendi.3 saate yakın bir süre olmasına rağmen, hayatıma renk kattığını düşünüyorum...Zamanı geri alamazsınız, değerini bilin...10/10
umayfeyza haklı gerçekten orda görüo annesinin dans ettigini...neyse film başlarda pek sarmadı ama sonra büyüsü içine aldı..gerçekten çok başarılı bi yapim
Benjamin Button... Asla aklımdan çıkmayacak muhteşem bir senaryo. Eşi ve benzeri olmayan... Gerçekten muhteşem bir film Çok uzun olmasına rağmen sıkılmadan izlediğim ve bana birkaç duyguyu birden yaşatan anlamlı bir yapım. Her şey çok iyiydi gerçekten.Eşsiz bir yapım.Daha fazla söze gerek yok sanırım.
genellikle uzunluğu bakımından puan kaybeden bir film olmasına rağmen beni sıkmadı. uzun ama boş filmler gibi değil çünkü. benjaminin yaşadıklarını daha fazla sindirerek yaşıyoruz o kadar. güldürüyor düşündürüyor mutsuz ediyor o uzun(!) sıkıcı denilen vakitler boyunca gerçekten güzel bir hikaye anlatılıyor. bence izlenilmesi gereken bir film. etkileyici başlayıp aynı şekilde bitiyor.
bitsede pc yi bi kapatsam dedim filmi izlerken izlemeyen bişey kaybetmez sırf puanı yüksek diye seyrettim puanın aldattığı ender filmlerden biri seyretmeyin bence zaman kaybı
Bana kalırsa bu filmde bir sorun var. Demek ki bunun türü her neyse beğenmediğim bir tür. Aslında kıstasım da çok basittir. Filmi izlerken önemli olduğunu düşündüğüm şey; filmin içinde kendimi hissedebilmemdir. İzlediğim zaman bende oyunculardan biri gibi aralarında oluyor veya kenarda duran figüranlardan biri gibi kendimi orada hissedebiliyorsam tamamdır. Ama bu film bana çok uzak, anlamsız. Yapıta bir saygım var ama o kadar. Harcanan para ve oyuncuların arkasına saklanan senaryoları sevemiyorum.
Haytım boyunca düsünsem aklıma böyle senaryo gelmezdi yani adamın yaslı olarak doğması yaslancağı yerinde gençlesti eniyisimi denir kötüsümü bilmem ama ""yaşınla ruhun aynı olmamsı"" hayatının en hareketli anlarını yaslı olarak geçirmek filmi izlerseniz sizde yorum yapabilirsiniz
Filmi izlemeden önce hiç bir beklentim yoktu, boş vaktim vardı ve film olsun da vakit geçireyim düşüncesiyle izledim ve iyiki de izlemişim. Bazı arkadaşlar mantık hatası arayıp denklem kurmaya çalışmışlar ama filmin böyle izlenmeyeceğini bilmiyorlar herhalde. Üzerinde bıraktığı duygu güzelse o film de güzeldir. Ayrıca Brad Pitte kişisel bir hayranlığım yoktur. Hatta o kadar iyi oyuncu olduğunu da düşünmüyorum ama bu filmde bir başka. Filmin başı garip bir olayla başladığı için sonuna kadar merak ettim iyiki de sıkıldığım yerlerde kapatmamışım. 9,3/10
gerçekten çok güzel bir film ama film gerçekten çok uzun ve bazı bölümlerinde sıkıldığımı hissettim, oyunculuklar tartışılmaz konuda öyle ama biraz daha sürükleyici olabilirdi, yinede çok beğendiğim bir filmdi, rahatlıkla tavsiye ederim 8/10