bu film gerçekten çok müthiş bir maceraya dönüşüyor. filmin sonuna kadarda gizemini saklıyor. jody fosterdan müthiş bir oyuncuk. izleyen izlemeyenlere tavsiye etsin. uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir film.
filmi alırken bilindik uçak kpsamlı film dedim ama senayosunu güzel uyarlanmış, beklediğiniz gibi ilerlemiyor. poter de çok iyi oyunvuluğuyla heyecanlı bir filme dönüşüyor . sonuç tavsiye ederim izleyin bu filmi :)
arkadaşlar yaptığımız yorumlar ne kadar dikkate alınır bilmem ama ben tez beri film beğenen biri değilim ve yaptığım yorumlarda en azından aklıda kalsın olurmu:))) bu filmin güzel olduğunu ve de izlense zaman kaybı olmayacağını söylemek isterim..
konusu orjinal olmayan bi film daha çok kereler bu tarz filmleri izledik diğerlerinden sıyrılamamış onlardan farksız değildi orta düzeyde buldum herkesin dediği gibi sonu sürpriz falan değildi filmin ortalarında anlaşıyodu bence hostesin ve polisin tavırlarından... (6/10) Ayrıca Jodie Foster çok yaşlanmış son günlerini yaşıyor olmalı sinamada,yaşamıyorsada bence yaşamalı bi türlü sewemedim ben o kadını :(
Sonunu merak ettiren güzel bir film. Diğer uçakta geçen filmlerden daha farklı. Kurgu hoşuma gitti. Kimsenin size inanmadığı küçük biyerde, kısıtlı imkanlarla bir şeyler yapmaya çalışmak gerçekten takdire değer. Sonlarda baya gerildim. Zaten sonlarda biraz gerilim var o kadar. Geneli psikolojik-dram. (7/10)
bende beğendim ama umduğum gibi çıkmadı ben daha çok gerilimli bekliodum ama dram daha ağır basmış bana göre tabi ama sonu beni bayağı etkiledi güzeldi izlenebilecek güzellikte
İnsanı merak ettiren filmlerden biriydi. Fazla gerilime sebep olmadan, mantıkla çözülebilen bir olay kurgusunda kaliteli bir oyuncuyu barındıran ben güzel bir film.
ya ben açıkçası pek beğenmedim bu filmi yani izlerken sıkıldım desem yalan olmaz.filmin türü dram/gerilim değil sıkıl/patla idi.filmin sonuna kadar başım döndü o yana git bu yana git yüz defa aynı yere çocuk aramaya gittilerde bi çocuğu bulamadılar.
ya bu film e nası güzel dersiniz anlamiorum! izlediğim en kötü en gereksiz filmdi ya.acaba kim casus die düşenmeden film zaten kendisi sölüo casusu bu kadar kötü bi film olamaz ya ve ayrıyetten hiç germio gerio diyenlere kesinlikle inanmayın asla ve asla germio!bu film nasıl bu kadar puan almış onu da anlamiorum.KesinLikLe İzlemYiN...
en sevdiğin için nelerden vazgeçebilirsin ?yanında kim var şimdi? yanlızsın evet. büyük bir karmaşa belki yaşadığın ..hayalmi,,gerçekmi? yoksa senini beynindemi herşey..kim sana inancak şimdi. kabullenmen lazımdı belki bilinmez yanlış ya da doğru...vazgeçmedin ki..inandırdınmı kendine insanları, ya da deli damgası yimek bu kadar kolaymış anladın...acılara atmak topu bu kadar kolaymış insanlarca...koplomuydu bu yoksa?? nasıl bilebilirsin ki??tek yapman gereken şeyse kendine inanmak..insan sevdiği için ne kadar ileri gidebilirki...sonuna kadar sanırım ....