Uçuş Planı
    3,9
    Uçuş Planı hakkında görüşlerin ?

sbdofeti
    sbdofeti

22 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    kesinlikle berbat bir film.O kadar heyecan tümüyle boşa çıkıyor
    classman82
    classman82

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    çok güzel.jodie foster mükemmel bir oyuncu.mutlaka izleyin.
    JeanClaudeVanDamme
    JeanClaudeVanDamme

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Zaten vasat olan senaryosuna rağmen Robert Schwentke’nin becerisiyle iyi başlasa da,son 20 dakikasında iyice kötüleşiyor.Tam bir hayalkırıklığı.
    Creyk-van
    Creyk-van

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bence bu filim gerçekten güzel bir filim insanı gerçekten endişede bırakan bir filim ama insan bu filmi izlerken yani hemen olayların çözülmesini istiyo yani insanı gerçekten o olayın içindeymiş gibi hissettiriyor bence kesinlikle izlenmesi gereken bir filim
    bestella
    bestella

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
    bence çok başarılı ve güzel bir film.herkese şiddetle tavsiye ederim
    sevil-tan34
    sevil-tan34

23 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    yaklaşık 50 dk lık bi laf kalabalığının ve akabinde girdiğimiz buhran dakikalarının karşılığında sundukları finalle kendilerini aklamayı başarmış yapımcılar,, teşekküürrrrleeerrrrrrr size... bitti denen yerde başladı film müthişti çok beyendimm.tavsiye ederimm.. 8/10
    gamelie-2
    gamelie-2

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
    film çok hoşuma gitti gerçekten 2. izleyişim nomalde izlediğim bir filmi bi daa izlediimde bana eski tadını vermez sürekli yeni şeyler ararım önceki izleyişimde dikkat etmediğim.. ama bu film farklıydı her saniyesini yeni izliyormuş gibi izledim özellikle sözü beni çok etkiledi Biri uğruna yaşadığınız herşeyi elinizden alırsa onu geri alabilmek için nekadar ileri giderdiniz?düşündüren bi film
    e-ergener
    e-ergener

28 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Çok güzeldi.. Gerçekten Jodie Foster hala çok iyi oynuyor... Her şeyi ile 4x4 lük bir film..
    andersevdaluk
    andersevdaluk

9 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    güzel ve sürükleyici bir film.. kesinlikle zaman ayrılmalı.. geçen her dakikası giden her dakikanıza değiyor.. ee hayden da!!! iyi seyirler..
    sayns
    sayns

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    Kendine inanmanın gücü .. Savunduğu fikrin arkasında tek başına kalabilse de orada durabilme gücü .. Başka söze gerek yok .
    fuku-44
    fuku-44

2 Ocak 2007 tarihinde eklendi
    güzel bir film zaten jodie foster'in oyunculuğu tartışılmaz filmin kurgusu ve oyunculuklar iyi izlenilmesi tavsiye edilir..
    enerjikupu
    enerjikupu

30 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    fragmanı çok etkileyiciydi ama beklediğim kadar güzel bir film çıkmadı.konusu çok iyi değildi ama izlerken zevk alabilirsiniz kötü diyemem:)
    beck31
    beck31

23 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    Jodie foster oyunculgundan hic bisey kaybetmemis bi sekilde yine karsımızda kendısıni sonsuz kez tebrik ediyoruz harika bi film olmus.
    cranberriess23
    cranberriess23

9 Aralık 2006 tarihinde eklendi
    bu filmi izlerken acaba daha once izlemismiydim oldum, sonra daha once izledigim gizemli parcalar filminin bir benzeri oldugunu hatirladim, eger gizemli parcalari izlediyseniz, bunu izlediginizde pek birsey kazanmazsiniz, ya bu filmi ya da digerini izleyin, nasilsa ikiside birbirinin aynisi :)
    teo-17
    teo-17