Baştan sona kendini ilgiyle izlettirebilen..Ama kötü adamı bakışlarından anlayabileceğiniz(en azından ben anladım) bir film.Ayrıca 11 eylül den sonra başta araplara ve tabii müslümanlara bazı insanların nasıl önyargıya yaklaşabildiğini gösteren sahneler de mevcut..
ben pek beğenmedim bu filmi çok sıradan geldi va bazı yerleri saçmalıkla doluydu.. daha iyisi olabilirdi bence jodie foster'ın oyunculuğuna hiç birşey diyemem gerçekten mükemmeldi ama film bana hoş gelmedi sıradan bence ... tahmın etmemek imkansız 10/5 bnce
Muhteşem bi gerilim ve jodie foster farkı, bazen kafa karıştıran bazen adrenalin dolu ama çok iyi bi kurgu ETKİLEYİCİ... benim favorilerimden ve bi eksik bulamadım 10/10
Trende kaybolan bir yaşlı kadının anlatıldığı eski bir filmin geliştirilmiş versiyonu olarak gördüm.O filmde de bir bayan trenin restaurantında konuştuğu yaşlı bir kadını bulmak için tüm treni arıyor.Aynı şekilde trendekiler de kadının yalnız olduğunu söylüyorlar.Kadın da bir süre sonra onların bu iddaalarının doğru olduğunu kabulleneceği sırada pencereye o yaşla kadının içtiği çayın markasının olduğu küçük kağıdın dışardan cama yapışmış olduğun fark ediyor.Bu filmde olanı ise seyredenler biliyor,izlemeyenlere saygımdan anlatmayacağım.Bence güzel bir film.Fakat senaryonun eksik yanları var.İzleyin gerilim hat safhada.Jodie Foster ı yine başarılı buldum.
panic room kadar olmasa bile, sıradan bir final ile bitse bile, başından sonuna kadar temposu düşmeyen bir gerilim yaşatıyorjodie foster olmasaydı eğer sıradan bir film ile karşı karşıyaydık...Onun hatrına izleyin derim
fena degildi fragmanları izledigimde cok daha guzel ve heyecanlı bi film bekliyordum biraz hayalkırıklıgına ugramıs olsamda judie foster iyi bir oyuncu bu tartısılmaz