euners
19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Ben şimdi izledim bitirdim filmi. Günümüz filmlerinin çoğundan güzel olduğu kesin. Bana Wickerpark filmini hatırlattı. Bence izlenmeye değer bir film. Tavsiye ederim, İzleyin pişman olmazsınız...
Çok hoş başlayan ve devam eden yapım, son periyotta bir 'peri masalına' dönüşüp çuvallıyor; film 1,5 saatlik mükemmel bir birikimi son yarım saatte yiyip bitiriyor, 'başyapıt' olma şansını 30 dakikayla ıskalıyor.Giderek düşen ve en nihayetinde yerlerde sürünen performans beni hayal kırıklığına uğratsa da değişiklik arayanlara tavsiyemdir. 6/10
Film ilginç bir şekilde sizi kendisine dahil ediyor...Senaryosu çok ilginç değil ama buna rağmen çok ilginç hissi veriyor.Filmin sonu gayt güzel bitti.Ben çok sevdim bu filmi 9 puanı hak ediyor.
Amatör oyuncuları,tekdüze senaryosuna rağmen harika bir anlatımı,izleyiciye hissettirdiği müthiş bir sıcaklığa ve samimiyete sahip hafif hafif sıratarak izlemenizi sağlayan son dönemlerdeki en iyi Brezilya yapımlarından.10/8