Bu ne yaw böle. Şimdi derin karanığın tüm sihri bozulacak gibi duruyor. ne gerek var bu yapıma anlamadım. Bilmediğimiz bi şifre mi var içinde . Anlamadım gettiiiii
30 dk. mı? Nerde izliycez biz bunu? Bunu görmek için yine dandik bir filme gitmek zorunda mı kalcaz yoksa? Osiris'in Son Uçuşu'nu görmek için Dreamcatcher'a katlandığımız gibi!
Pitch Dark ı izlemedim. Önce riddcik günlüklerini sonrada çizgifilmi izledim ve şu söyleyebilirimki, çizgifilm filmden çok daha güzel. Özellikle dövüş sahnesinde çizim tekniğinin değişmesi felan çok zekice düşünülmüş. Kısa olmasına ağmen eylenceli bir film. Filmi hiç sevmediim için önyargılı oturdum ama çizgifilm başarılıydı. İzleyiniz.
Bu animasyonu tek basina degerlendirmemek lazim... Pitch Black ile Chronicles of Riddick arasinda yasanan olaylari birbirine baglayip; Chronicles of Riddicke izleyicileri hazirlamaya calisan bir animasyon... Goruntu kalitesi acisindan aradigini bulamayabilir bir cok izleyici fakat sadece -filmin tanitiminda da yazdigi gibi- iki film arasinda kopru kurmasi acisindan izlenmesi gerekli...
ben izledim divx olarak bence iyi ama kısa olması kötü esas oğlan tam bir kasap rolunde önüne geceni doğruyo bence seneryo kill bill deki doğrama sahnelerine benziyo