Puanı görüp de sakın aldanmayın. Alalade bir film. Ve filmdeki onca güzel yüze rağmen son derece sıkıcı bir film. YAni sıkılmaktan başka bir şey yapamıyorsunuz. Romantik komedi değil. Romaantik dram biraz var. Gülme sahnesi sıfır. Konu ve kurgu son derece zayıf. Puanı 6-7 arası olmalıydı.
pek bir şey beklenemden izlenecek gençlik filmlerinden.hilary duff eğlenceli bir oyunculuk çıkarmış.ama filmin başında,sonunun ne olacağı belli.5/10 pek yeni şeyler vaat etmeyen bir romantik komedi.
ben o kadar beğenmedim ayrıca filmi izlerken de sıkıldım bu kadar güzel bir yanının olduğunu sanmıyorum. bence bu puan bu film için çok fazla. konu farklı diğer amerikan filmlerine benzemiyor ama yine de bana göre konunun sarmayan bir tarafı var.
İnsanın kendi kendine yetebilmesinin ve kendine güvenmesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne seren bir film , ben gerçeten çok beğendim insanı hem güldüren hem duygulandıran çok hoş bir hawası var:))....
evlilik ve aşk peşinde olan anne ve iki kızının hikayesi denebilir… konu basit işte.. Drama tadında Romantik komedi denebilir… sürükleyicilik falan da fana değil ama.. Konu o kadar sıradanki.. Rakiplerinden ayırt edici çok bir özellik yok.. Sıradan bir film işte