Parlayan Hançerler

Zhang çok başarılı bir performans göstermiş. Beğendim. 10/9
juve-baby
juve-baby

27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Ziyi Zhang her zamanki gibi süper! ..***..
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

21 Kasım 2010 tarihinde eklendi
'Hero' kadar başarılı bulduğum bir filmdir...
turan
turan

12 Ekim 2010 tarihinde eklendi
Klasik abartı döğüş sahneleri (ki başarılı değildi bence) bir de acayip bir yeşilçam aşkı:) saçma bir film
ozkandwd
ozkandwd

17 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
fena diildi filmden sadece joponların enteresan seviştiklerini anladım:)
gordeslideniro
gordeslideniro

19 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Şaşırtıcı ve sarsıcı bir film.
tarhansimsek
tarhansimsek

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
Atmosfer, oyunculuk, kostümler son derece iyi. Velakin kopukluklar fazlasıyal var. Kurgu çok iyi örgü zayıf. Sakın Türkçe selendirme ile izlemeyin, dublaj berbat ötesi.Kaneshiro - Ziyi iyi bir ikili. Arşivlik olduğu muhakkak. 8/10
mettt
mettt

8 Kasım 2008 tarihinde eklendi
tek kelime ile müthiş, şimdiye kadar favorim heroydu ama parlayan hançerler bir adım öne geçti..Bana göre bu filmler abartı değil,ona bakalırsa bilim kurgu da bi abartı, ben tarzlarının böyle olduğunu düşünüyorum..Filmle ilgili tek sorun, sonunun havada kalmış olması (çünkü son dövüş sahnesinden önce askerler yaklaşıyorlardı ama sonra orası arada kaynadı)10/10
nurcanertas
nurcanertas

13 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bence çok güzel bir film türünün en iyilerinden
balthazar-2
balthazar-2

6 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Hero dahil Altın çiçeğin laneti ve hatta kaplan ve ejderha’dan daha iyi bir film.
cemal203203
cemal203203

12 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Abartılı olsa da hoş bir film . Filmde aşk konusunun güzel işlendiğini düşünüyorum.
10 üzerinden 9 u hak ediyo bence...
kuthmatar
kuthmatar

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Neredeyse Hero kadar güzel. Neredeyse. Dansı çok hoşuma gitti. Kör olsa yapabilir miydi acaba. Bu da rengarenk, göz okşayıcı. Tabii renklerin somut temsili yok Hero'daki gibi ama, bir dramın da rengarenk atmosferde işlenebileceğini kanıtlıyor sanki. Dövüşler de fena sayılmaz. Çok güzel film.
MİRKWOODLULEGOLAS
MİRKWOODLULEGOLAS

18 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
çok etkileyici , yine arka fonla rüya mekanları yaratılmış, önde ise destansı bir aşk... herşey çok şık, dövüşler kıyafetler kurgu hatta ölümler bile.............
sayns
sayns

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
çok sıkıcı , alanında aynı.
cihat1976
cihat1976

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi bugün az önce izleyebildim.Hero filmini beğenmediğim Zhang Yimou harika bir film yapmış.Muhteşem görselliği,sanat yönetimi,nefes kesen dövüş sahneleri,sürükleyici hikayesi ve dünyanın en güzel aktrislerinden biri olan Zhang Zyi'nin varlığı nedeniyle izlenmesi ve arşivlenmesi gereken bir film.