Spanglish
    3,9
    Spanglish hakkında görüşlerin ?

garyhabson
    garyhabson

12 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
    Çok güzel bir film.sıkıcı diyenler olmuş ama bence hiç sıkcıcı değil.duygusal,ders veren,etkileyici bir film.tek eleştirim filmin sonuna bence biraz daha detaylı bir son olmalıydı. 10/9
    candas-mehmet
    candas-mehmet

24 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
    Kötü yorumlar yüzünden seyretmemiştim. T.V. de seğrettim. Kesinlikle mutluluk veren bir film. Adamı çok beğendim, en iyi performansı diyebilirim. Seyretmenizi şiddetle tavsiye ederim.
    arsev17
    arsev17

2 Nisan 2008 tarihinde eklendi
    Filmle ilgili kötü yorumlara aldanıp ben de baştan izlememiştim, ama tv’de karşıma çıkınca izledim ve çok hoşuma gitti. Hatta gece yarısından sonra tekrarını da izledim. Bence Adam Sandler’ın en güzel filmlerinden biri. Bütün oyunculuklar iyi aslında. Bu film izlenmeli.
    lizardqueen
    lizardqueen

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
    hayattan küçük şeylerle zevk almayı biliyorsanız ve merak doluysanız hayata karşı bence izlediğiniz zaman olumsuz bir şey söyleyemezsiniz..keisnlikle çok keyfili gülümseten, düşündüren...
    hayvanist
    hayvanist

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
    yapılan olumsuz eleştrilere katılmıyorum.bence seyredilebilecek çok az duygusal filmden bir tanesi...adam sandler ve tea leoni çok iyi iş çıkarmış.soruyorum duygusal ve sizi etkileyecek film kaldı mı günümüzde...bir elin beş parmağını geçmez...
    angelusra-b
    angelusra-b

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
    ben sıkıcı diyenlere katılmıyorum cok güzel bir filmdi ben zamanın nası gectigini anlamadım cok mult ediciydi filmin sonu yine güzel bitti ama keske baska bir şeklide bitseydi...
    Selcuk Genc
    Selcuk Genc

10 Şubat 2008 tarihinde eklendi
    muhteşem!!! . o kadar pürüzsüz bir filmki zaman gözlerinizin önünden akıp gidiyor.kültürlerin çatışmasına çok güzel bir bakış açısı getiriyor spanglish.yapılan bazı yorumların aksine adam sandler’in en iyi filmlerinden biri bence.pazar günümü çok keyifli bir hale getirdi.sizinle öyle olmasını istiyorsanız en kısa zamanda seyredin ...
    muzur6
    muzur6

28 Ocak 2008 tarihinde eklendi
    bence adam sandler en kötü filimi diyebilirim sıkıcı ve saçma bir filim bence.birdi filimin sonunda herşey havada kalıyor en azından bir kaç konuyu açıklığa kavuştursalar gene bir anlam yüklenebilir ama oda olmayınca başından sonuna anlamsız ve sıkıcı bir filim haline geliyor...
    avalentierra
    avalentierra

27 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    kötü bir film . Adam sandler'ın en kötü filmlerinden ama paz vega için izlenir.
    xururucax
    xururucax

16 Aralık 2007 tarihinde eklendi
    film her ne söylemek istiyorsa ortalıkta uçuşuyor aslında süregen bir hikaye ama her kavramın içi o kadar boş ki gecen 2saate yanıyorsunuz :(fecii sıkıcı!! oyuncular işlerini iyi yapmışş ama sorunn filmin kendinde !!
    mehmetfurkanc
    mehmetfurkanc

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
    Geçen gün ikinci kez izledim, hakikaten çok güzel bir film. Adam Sandler ın oyunculuğuna laf yok zaten ama başrollerdeki mexico luyu oynuyan bayan da çok başarılı.
    Film saf ve temiz duyguların hayatın hengamesi içinde ne kadar geri planda kaldığını şaşırtıcı bir şekilde gösteriyor.
    Zor bir durumda çocuğuyla ortada kalmış, yalnız bir kadının, , inanılmaz gururlu, hayata karşı çok dik, fakat aynı zamanda dünyalar tatlısı, çok güzel, çok iyi niyetli, çok iyi bir anne olması ve kendi kişiliğinden hiçbir zaman ödün vermemesi, sınırları olması insanı çok etkiliyor.
    Evin babası rolündeki Adam Sandler, filmde oynadığı karakteri çok iyi canlandırmış. 'İyi adam ' bu kadar güzel oynanır.
    Ben çok beğendim, çok başarılı bir film.
    mrs-durden
    mrs-durden

18 Ekim 2007 tarihinde eklendi
    bence çok güzel bir film ama tipik adam sandler filmlerinden değil boş bir romantik komedi olduğunu da düşünmüyorum kendi kültür ve benliğini kaybetmemek üzerine çok şey söylüyor bence
    cnrcbn
    cnrcbn

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Bence çok sıkıcı bir film...
    chinaskilker
    chinaskilker

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
    Bir şeylerin olmasını istediğimiz filmlerden.Sırıtarak güldüren,hafif hüzünlendiren yani her şeyin dengelendiği bir film.Bundan iki yıl sonra unutunca tekrar izlenebilecek bir film.
    rt102
    rt102

21 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
    açıksası filmi izlemeden once adam sandler ın varlıgından dolayı filmi izleyeyim dedim ama paz vega guzellıgı ve basarılı oyunu beni cok etkiledi (beni benden aldı) kultur catısmasını,yalnızlığı,dramı,aileyi guzel bir sentez le işlemiş filmde yonetmen bence!!!izleyin derim paz vega yı tanımayanlar tanıdıklarına mutlu olacaklardır:D