epitaph-2
23 Ocak 2011 tarihinde eklendi
filmi sinemada izlediğimde bişey anlamamıştım. yıllar sonra tekrar izleyince nasıl muhteşem olduğunun farkına vardım. bünye ilk sefer de bu kadar absürtlüğü kaldıramamış demek 10/10
İnce şekilde alay etmeleriyle ünlü İngiglizlerin, bu filmdede göndermeler yapmaları klasik ama güzeldi.Kaliteli güzel bir film, izlerken çok sevdim konusunu :D
Bence İngilizler bilim kurgu filmlerinde çok başarılılar...Ama filmleri nedense fazla reklamı olmadığından mıdır nedir pek gereken ilgiyi görmezler...Güzel filmdi değişik bir tat verdi...Koca kafalı robotu çok sevdim..
kitaptan uyarlanan filmlerin genelde talihsizliğidir beğenilmemek.hele de kült bir kitap olursa...kitabı okuyanların bazılarının filmi tatmin edici bulmadığını duydum.kitabı okumadım daha.ben filmi çok beğendim.hatta favori filmlerimden birisi.umarım kitabı okuyunca da aynı hissederim.sam rockwell harika oynamış.alan rickman ın seslendirdiği robot marvin ayrı olay zaten.(alan rickman da ne güzel seslendirmiş öyle)izleyin,izlettirin.
sağlam bi mantıksızlık zor iştir. herkes yapamaz, yapılandan herkes zevk almaz. absürtlüğü kaldırabilitenizle ilgili. film mi? mükemmel ötesi. hemen gidip kitabı edinilicek:D
Filmi beğenmek kişinin geyik yapabilme kapasitesiyle doğru orantılı olarak değişiyor. Adamlar baştan sona geyik yapmış "uzay istilasının köpeğin topuna yapılması v.b.". Ben çok beyendim, filmin bazı yerlerinde koltuğumdan düşmeme sebep olacak diyaloglar vardı. Herkese tavsiye ederim tabi orantıya dikkat.
Hayatımda bir filme başlayıptasonunu getiremediğim çok nadirdir. İnatla filmi sonuna kadar izlerim. Ama bu filme 40 dakikadan fazla dayanamadım. Absürt bilimkurgu-komedi karışımı bir film. Konusu olabildiğince kötü. İzlemeyin izlettirmeyin. 1/10