Seyredilmeye değer güzel bir film. Görsel anlamda da güzel sahneler var. İki başrol oyuncusuda çok başarılı. Kevin Costner’ın oyunculuğu burada bir kez daha yukarılara çıkıyor.
beyazperdedeki ortalamaya guvenerek gittğim sonunda 8.1 ortalamayı hiç bi şekilde hak etmeyen vasatın biraz ustunde bir film ile karşılaştım herkesin değerlendirmesi farklı olabilir ama belli klişelerden kurtulamamış klasik amerikan propagandasının yapıldığı waterworld.dan sonra Kevin Costner"in tekrar nasıl boyle bir filme giriştiğine şaşırdığım gereğinden fazla uzun basit bir film
Gittiğim en güzel filmlerden bir tanesi gerçekten arkasında yatan değerler gerçekten bu filmde güçlü bir şekilde ön plana yansıtılmış,gerçek hayatta da örneği olan konular ele alındığında gerçekten onu içeren filmler insanın hayata bakış açısını değiştiriyor...
Başlarda eğlenceli fakat sonlara doğru sürenin gereksiz uzunluğundan dolayı sıkıyor. Tüm klişeleri de içerisinde barındırıyor. Onurlu Bir Adam ile Subay ve Centilmen arasında duran bir film denebilir. 5 / 10
Ben bu filmi her şeyiyle anormal derecede abartılı buldum ve adeta zaman zaman ABD askerlerini özellikle Sahil Güvenliğin propagandası yapan bir film gibi geldi. Birileri bana bu film ABD Ordusu finanse etmiş dese gerçekten inancam. Filmde her şey çok abartılı; Sahil Güvenlik Astsubay Hazırlama Okulu’ndaki eğitim süreci, Kevin Costner’ın rolü, Ashton Kutcher’ın rolü, eğitim sürecinin filmin 3/4’ünü teşkil etmesi, Fisher’ın zaman zaman ukalalıkları ve üstelerine karşı gelmesi, Randall’ın adeta öğrencilere yaptırdığı eğitim (!?) ama bunun yanında yine de Fisher müsamaha göstermesi vb. Evet, belki Amerika’daki Askeri Okullardaki eğitim çok sıkı ve zor olabilir, ama metotların bu kadar abartılı olduğuna şahsen inanmıyorum. Bana bu film, özellikle eğitim süreci yıllar önce izlediğim, G.I. Jane filmini hatırlattı o filmde ise Demi Moore başroldeydi. Filmin belki son sahnesi hakikaten görülmeye değer, belki adeta yıllanmış şarap olmasına rağmen Costner başarılı oyunu ama hepsi bu. Hele Kutcher, çok zorlamalı ve ciddi abartılı oynamış rolünü.
son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden biri.Kevin costner ın performansı dört dörtlük.finalde gerçekten çok duygulandım.emin adımlarla giden seyirciyi etkileyen bir senaryoya sahip .Koruyucu izlerken 2.5 saatin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz bile. kahramanlık üzerine bir çok fim yapıldı belki ama koruyucu her yönüyle bu filmlerden farklı olduğunu gösteriyor izleyicisine.kaçırmayın derim
sinemadan yeni cıktım ve hemen yazma gereği duydum bu fılmi mutlaka izleyın fakat sınemada ızleyın ozellikle havuzda ve denizde cekilen sahneler gercekten cok basarılı gorulmeye deger..dram aşk komedi aksıyon hepsi bır arada kevın costner uzun aradan sonra gercekten cok ii bir iş cıkarmış ...iyiki seyretmişim dıyorum bu filmi..