seroboy-17
29 Ocak 2007 tarihinde eklendi
Bu film için fazla söze gerek yok senaryo fazla etkili olamammış ancak Sean Penn,Jude Law ve Anthony Hopkins'in oyunculukları bu filmi zirveye taşıyor. Bu kadro filmde gerçekten isimlerinin hakkını vermiş.Kesinlikle izlenmelsi gereken bir film biraz başlarında sıkılabilirsiniz ancak oyunculukla hemen sıkıntınızın geçeceğinin garantisini verebilirim. para ve zirvede olmak insanları nerden nereye taşıyarak, nasıl sonlandırabiliyor görüyosunuz. Kesinlikle izlenmesi gereken bir başyapıt..............................9/10
durgun ama iyi kafa karıştırıcı bir o yandasınız bir bu yanda bazen jud law ın yaptıklarına akıl erdiremiyorsunuz bence dram sevenler mutlaka izlemeli anthony hopkins hayranları beklediklerini bulamaya bilirler
Filmi hiç beğenmedim.Yazık olmuş, bu kadar mükemmel oyuncuları biaraya getirip bi okadar da kötü bir film yapmayı nasıl becermişler hayret.Kimse oyuncu kadrosuna aldırmasın.Beklentiler tamamen boşa çıkıyor.Puanın 8,8 olması tamamen izlemeden yapılan yorumlar sayesinde izlemediğiniz film hakkında yorum yaparak insanları yanıltmayın aslında 5i hakediyor ama puanı düşürmek için 1 verdim..
Filmin son sahnesi hariç hiç bir yerini beğenmedim.. Kadronun zenginliğine kananlardanımben de .. Filmin sonuna kadar dayanmak için kendimi zorladım açıkçası. Zaten politik içerikli ağır bir konuyu çok uzatarak seyirciyi uyutmuş film.. Hiç beğenmedim, 6 verdim o da güzel kadrosunun hatırına..
Politik filmlerden hoşlananların ya da sean penn in müthiş oyunculuğunu izlemek isteyenlerin kaçırmaması gereken bir film. Anthony hopkins ve sean penn'in karşılıklı oynadıkları sahnedeki performansları kesin izlenmeli.