Ölü Gelin
1907 Puanlama

34grr34
34grr34

4 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
süper bi animasyon filmiydi o kuklaların yapılışını isledm gerçekten çok uğraşmışlar ama gerçekten değmiş brawo diorm bunu hakedio
jr-fildisi
jr-fildisi

19 Mart 2008 tarihinde eklendi
tim burton heykeLi dikiLmesi gereken bir üstad .. kötü bir fiLmi yok adamın ve sırf onun için miLyonLarca fiLmini izLeyebiLirim hiç sıkıLmadam.. 10/10
tayfuneryilmaz
tayfuneryilmaz

8 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok hoş, tatlı bir film. animasyonlar açısından yeni bir çeişt bence ve tekrar tekrar izlenecek yapıt.
hollywood29
hollywood29

24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
güzel bir animasyon filmi, her kesime hitap ediyor...8/10
oktayyavuz
oktayyavuz

27 Eylül 2005 tarihinde eklendi
tim burton denen üstün yaşam formunun ellerine sağlık demekten yorulduk artık..bi insan hiç mi kötü film çekmez acaba?
s-s-serap
s-s-serap

25 Kasım 2006 tarihinde eklendi
çok güzel bi animasyon olmuş ölü gelin daha güzel müzikler süper
karayipci
karayipci

20 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
abi çok harika flim. vallahi ben etkisinde kaldım ve günde 2 kere izledim.. çok harika flim.. 100 üzerinden 100 verdim flime... aslında pek beğenmem ben flimleri ama bu flimin konusu çok farklı ötekilerden valla bu konuyla güzel bir korku flimi olur.....
niena
niena

4 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
mükemmel olmasa da iyi bi animasyondu.zaman zaman sıktığı oldu ama genel olarak iyiydi.tim burton animasyonda da iyi iş çıkarmış.ilerde çok daha başarılıları da gelicektir umarım..
muratkarabeyin
muratkarabeyin

21 Nisan 2007 tarihinde eklendi
süperdiiiii müzikleri yeter zatenn.. ayrıcaa ölüü gelinn için çok üzüldüm :(..
nihalkleo
nihalkleo

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tim Burton hayranıyım bu adamın yaptığı filmler animasyon hepsi süperrrrrrrrrr.Onunla çalışmayı çok isterdim.sanat eseri.
obsesion1810
obsesion1810

22 Nisan 2008 tarihinde eklendi
türlerin ve hayalgücünün sınırlarını zorluyor yine burton.ve bir kez daha, sinema dünyası için bir armağan olduğunu vurguluyor yönetmen..ingiliz kültürünün kendi içindeki ezici tutumlarına ve öte dünyalara dair masalsı bir deneme diyebilirim.mutlaka izlenmeli.
Gamse3333
Gamse3333

19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
film için söylenebilecek tek şey var:mükemmel. tim burtondan da başka türlüsü beklenemezdi zaten.(film müziğine hayran kalanlara: şarkının adı 'tears to shed'.)
mrw3
mrw3

15 Nisan 2011 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel :)izlemediyeniz mutlaka izleyin
funnyboy-92
funnyboy-92

26 Mart 2006 tarihinde eklendi
gerçekten müthiş bi film olmuş.ben hep şarkı söylenen animasyonları sevmem ama ölü gelin buna rağmen bana harika bi film olduğunu kanıtladı.herkese izlemesi için tavsiye ederim.
seksi-seko
seksi-seko

29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Müthiş 10 olmasada 9 puanlık bir film...