4,4
1903 Puanlama
Ölü Gelin hakkında görüşlerin ?
17 Kasım 2006 tarihinde eklendi
Canlılar aleminin çok katı ve cansız, ölülerin ise alabildiğine canlı tasarlandığı ve böylece izleyiciyi hangi dünyanın daha canlı olduğu üstüne düşündüren bir film olmus bence.
2 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
eğlenceli hoş bir animasyon tim burton gerçekten bu işi iyi yapıyor izlenilesi bir film olmuş kaçırmayın derim...
16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
açıkcası pek beğenmedim. sadece sonu güzeldi. ama baş kısımları pek zevkli değil hem çok göz yorucu bir rengi var... idare eder 100 üzerinden 65
4 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
film güzel bi film.ama biraz kısa.sonu çok güzel ama.seslendirmeler ve şarkılar çok güzel.şuan piyasada bulunan biçok filmeden iyi.
17 Haziran 2009 tarihinde eklendi
gerçekten buzul devrinden sonraki en iyi animasyon bence
13 Ekim 2008 tarihinde eklendi
sewimli şirin bi film izleyn ii zaman geçirirsiniz depp seslendiyor kaçmazz 107
3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izlenilebilir orta halde daha iyi olabilirdi biraz çocuk filmine kaçıyor animasyona göre
12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben filmi biraz renksiz buldum eğer biraz daha renkli bir film olsaydı mükemmel olurdu.Çünkü bu animasyonda detaylara gerçekten dikkat edilmiş sadece bir az daha renke ihtiyaç vardır.
21 Aralık 2005 tarihinde eklendi
o kadar da abartıldıgı gibi değil.film cok abartılmıstı reklamlarında ama tim burton big fish deki başarısını burada pek de yakalayamamıs. filmin finali hic de umulmadık ahım şahım deil , yukarıdan bırakılıp kayan su gibi akıp gidiyo sinemadan cıkınca o kalan iz de hemencecik buharlasıyofilm ayrıca musical ler ile çok boğulmuş. bu film ilkokul ve ortaokul cagındakilere gore ce4kilmiş , daha da ileri gitmez