İzlediğim en iyi animasyon.Bu animasyonu seyredipte Tim Burtona hayran kalmamak elde mi.Gotik öğeler içeren eğlenceli ve müzikalitesi yüksek bir yapım 10/10
film için söylenebilecek tek şey var:mükemmel. tim burtondan da başka türlüsü beklenemezdi zaten.(film müziğine hayran kalanlara: şarkının adı 'tears to shed'.)
önceden izlemediğime çok pişman oldum,çok güzel bir filmdi...Victor'un ölü köpeğine kavuştuğu an beni çok etkiledi özellikle,müzikler de çok güzeldi.SeKmeCe!
türlerin ve hayalgücünün sınırlarını zorluyor yine burton.ve bir kez daha, sinema dünyası için bir armağan olduğunu vurguluyor yönetmen..ingiliz kültürünün kendi içindeki ezici tutumlarına ve öte dünyalara dair masalsı bir deneme diyebilirim.mutlaka izlenmeli.
İzlediğim en tatlı animasyondu.Kesinlikle vakit kaybı serilerinden değil.Çok ilginç bir konusu var.İzlerken hem gülüyor hemde hüzünleniyorsunuz.İngilizcesini izlediğimde türkçe dublajin şarkıda çok değiştirildiğini gördüm.Bunun dışında herşey mükemmel.
Çok güzel bir film bence... Herkese tavsiye ederim.Sıkıcı insan ilişkilerini, gereksiz formaliteleri, hayatı tanımayı ve her geçen an kendini yeniden keşfetmeyi Tim burton farkıyla anlatıyor. Ayrıca soundtrackler de çok kaliteli...