4,4
1903 Puanlama
Ölü Gelin hakkında görüşlerin ?
19 Mart 2008 tarihinde eklendi
tim burton heykeLi dikiLmesi gereken bir üstad .. kötü bir fiLmi yok adamın ve sırf onun için miLyonLarca fiLmini izLeyebiLirim hiç sıkıLmadam.. 10/10
5 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Tim Burtonu seviyorum yaaa:)) Bu filmini de herkese tavsiye ediyorum..Çok hoş..
10 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Hoş bir filmdi 10/9
18 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
İzlediğim en iyi animasyon.Bu animasyonu seyredipte Tim Burtona hayran kalmamak elde mi.Gotik öğeler içeren eğlenceli ve müzikalitesi yüksek bir yapım 10/10
24 Ocak 2009 tarihinde eklendi
güzel bir animasyon filmi, her kesime hitap ediyor...8/10
19 Kasım 2010 tarihinde eklendi
film için söylenebilecek tek şey var:mükemmel. tim burtondan da başka türlüsü beklenemezdi zaten.(film müziğine hayran kalanlara: şarkının adı 'tears to shed'.)
7 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Çok güzel yapmışlar, küçük leri sevindiren , büyüklere ders veren bır konu olmuş, emeği geçen herkese teşekkür ederek selamlarımı iletiyorum.
26 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
önceden izlemediğime çok pişman oldum,çok güzel bir filmdi...Victor'un ölü köpeğine kavuştuğu an beni çok etkiledi özellikle,müzikler de çok güzeldi.SeKmeCe!
22 Nisan 2008 tarihinde eklendi
türlerin ve hayalgücünün sınırlarını zorluyor yine burton.ve bir kez daha, sinema dünyası için bir armağan olduğunu vurguluyor yönetmen..ingiliz kültürünün kendi içindeki ezici tutumlarına ve öte dünyalara dair masalsı bir deneme diyebilirim.mutlaka izlenmeli.
9 Kasım 2020 tarihinde eklendi
Bir kac sene once izlemistim ,gercekten izlenmesi gereken bir film .Ben cok begendim siddetle tavfiye ediyorum mutlaka izleyin.
19 Nisan 2020 tarihinde eklendi
İzlediğim en tatlı animasyondu.Kesinlikle vakit kaybı serilerinden değil.Çok ilginç bir konusu var.İzlerken hem gülüyor hemde hüzünleniyorsunuz.İngilizcesini izlediğimde türkçe dublajin şarkıda çok değiştirildiğini gördüm.Bunun dışında herşey mükemmel.
29 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Müthiş 10 olmasada 9 puanlık bir film...
9 Ağustos 2015 tarihinde eklendi
Romantik ve animasyon sevenler için çok ama çok güzel bir film. Ve bence gerçekten çokta komik.. Izlemenizi tavsiye ederim.
17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
yine tim burton ve yine harika bir film tabii jhonny depp de muthiş.
13 Mart 2006 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film bence... Herkese tavsiye ederim.Sıkıcı insan ilişkilerini, gereksiz formaliteleri, hayatı tanımayı ve her geçen an kendini yeniden keşfetmeyi Tim burton farkıyla anlatıyor. Ayrıca soundtrackler de çok kaliteli...