Ölü Gelin
4,4
Ölü Gelin hakkında görüşlerin ?

ozghan57
ozghan57

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
daha film yeni başladığı zaman insanları böyle zayıf zayıf görünce içime bi gülümseme geldi. Karakterler çok hoş yaratılmış. Gayet iyi seslendirmişler(İngilizcesini seyrettim.)johnny depp ile helena bonham carter'i çok iyi karakterize etmişler. hatta o helena'nın elini dudağına değdirmesini bu animasyonda bile işlemişler. Senaryosu güzeldi. Daha doğrusu beklediğim gibiydi. Aşırı bie beklentim yoktu. Ama eğer bir karşılaştırma yapacak olursak, Nemo bundan daha iyiydi.
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
tim burton ile aynı frekansı tutturanları zevkten dört köşe edecek tuturamayanlar içinse sıkıcı olmayan güzel bir seyirlk olabilecek bir film
nihalkleo
nihalkleo

4 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Tim Burton hayranıyım bu adamın yaptığı filmler animasyon hepsi süperrrrrrrrrr.Onunla çalışmayı çok isterdim.sanat eseri.
merlin44-2
merlin44-2

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
yine tim burton ve yine harika bir film tabii jhonny depp de muthiş.
Actor-Ums
Actor-Ums

16 Eylül 2007 tarihinde eklendi
çok uğraşılmış bir film kamera arkalarını izledimve cidden bu film için çok ama çok çaba gösterilmiş.. aynı zamanda johnny depp ve helena carter süper seslendirmiş hemde aynı zamanda charlienin çikolata fabrikasını çekerlerken...
suicidalcat54
suicidalcat54

29 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
keyifli kısa(ve iyiki de kısa)bu görkemli kadroya çok yakışan bir film değil ama eğlenceli yine de....helena bonham carter harika seslendirmiş tabi jonny deep'i de unutmamak lazım..kısacası izlenebilir bi film
c-g-d-m-94
c-g-d-m-94

20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
süper bi film yaaa :D:D:D
sine-yorum
sine-yorum

15 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle aldığı puanı hak etmediğini düşündüğüm bir film.Bunca puanı nasıl toplamış şaştım.Basit bir hikaye üzerine kurulu basit bir sonla biten basit film.Bence sadece zaman kaybı,izlemeseydim hiçbirşey kaybetmezdim.
atakanozruh
atakanozruh

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Her zamanki gibi Tim Burton'ın karakterleri çok başarılı olmuş. Eğlenceli ve ilginç bir animasyon filmi. Ama bana bir hayli kısa geldi. Ayrıca çok daha güzel ve eğlenceli de olabilirmiş. Her şeye rağmen Tim Burton için izlenir. 7/10
jhnnydpp
jhnnydpp

8 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
çok başarılı bi animasyon filmi ben bu filmi kaçırmayın derim...
eggy13
eggy13

3 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
izlenilebilir orta halde daha iyi olabilirdi biraz çocuk filmine kaçıyor animasyona göre
skywalker002
skywalker002

25 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Sadece şunu demek istiyorum piano müzikali süper o melodi çok güzel, insan hüzün ve sevgiyi aynı anda hissedebiliyor,sanki içinde farklı bir his doğuyor..! Filme gelince o da bir başka güzelliğe sahip gerçekden güzel bi animasyon izlemenizi tavsiye ederim..
mrme-2
mrme-2

20 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Kesinlikle harika bi film.Ya o enteresan hava insanı alıp götürüo.Özellikle sarkılar ve vuctor muhtesemdi=)
sidriel
sidriel

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
9 puanı hak eden bir film.Sıkılmadan izledim ben zaten oldukça kısaydı.Victor'un solosu muhteşemdi :)
cagdasbayat
cagdasbayat

12 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Tim Burton yine muhteşem bir yapıt ortaya koymuş.filmlerindeki mistik havayı bu animasyon filmine de çok güzel aktarmayı bilmiş.Depp in de parmağı olunca bu ikili çok iyi işler çıkarıyor.Kaçırmayın şiddetli tavsiye edilir.