dr-
23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
3 usta oyuncunun birleşmesiyle oluşan harika bir dram filmi..Maggie’nin hayatını bu işe adamış olup da böyle bir sonla bitmesi çok yerli yerinde olmuş..Oscar’ı da hakkıyla almış kesinlikle..
Boksa farklı bir bakış açısı getirerek, hayatımızda değişmez izler bırakmaya devam eden; oyuncu, yönetmen ve prodüktör clint eastwood'u izledik. Bu arada, hilary swank'in müthiş oyunculuğu yine baş göstermiş, es geçmemek lazım... teşekkür ve tavsiye ediyorum.
Film bir zaman kaybı diyenlere katılmıyorum.Düşünmek lazım hayatta böyle deilmidir.Tam basamakları çıkarken birden aşağı yuvarlanıverirsiniz.Belki gerçekten Oscar ı hakedecek kaar iyi bi film deildir buna katılabilirim.Ama seyrederken baştan sona hiç biyerde sıkılmadım.Benim için yeterli bu kadarı..
Çok abartıldığını düşündüğüm bir film bana göre. Ne onca Oscar'ı ne de onca övgüyü hak ediyor. Başından sonuna kadar vasatı aşamadı benim gözümde. Ne etkiledi ne hüzünlendirdi. Million Dollar Baby'e verebileceğim en yüksek puan 7/10 dur...
film kesinlikle abartılığı gibi değil bu film 77.oscar ödülünde nasıl en iyi film ödülünü aldı anlamayorum önce uzaktan bakıldığında film iyi bir seneryoya sahip ve yönetmen seneyoya olduğunca sadık kalmış iyi bir film gibi gözüküyor ama dikkatli bakıldığında bu filmin o kadar çok eksiği varki örneğin bu film özünde bir boks filmi ama boks havasını kesinlkle veremiyor megiie nasıl ünlü oldu bi türlü anlayamyaruz herhalde allahın işi bir anda yürü ya kulum dedi en büyük eksiklik bu zaten hiç boks havas alamıyorsunuz üstelik filmde megiie ile frankie arasında izleyice zorla verilmeye çalışlan yapmacık baba-kız hikatesi sinir bozuyor üstelik filmi izleyen herkes farketmiştir ikide bir rol çalan bu danger in işi ne yaw hani madem öyle bir karaker yarattın bari takip edin yani uzun lafın kısası bu filme en iyi film ödülünü veren akedemi yıllar sonra bu olayı en büyük hatalardan biri olarak kabul edecektir tavsiye etmem vasat bir film zaman kaybı olur
filmde bir sahtelik var maçlarda farkına varıyorsunuz biraz daha profesyonelce yapılabilirdi malkoçoğlu filmlerini andırıyor kıza birinin bile vurduğu yok öyle seyrediyolar maçlar dışında film fena değil:D
Keşke en iyi erkek oyuncu oscarını Clint’e verselermiş.'Kızgın Boğa' dan sonra ilzediğim en iyi boks filmi;boks müthiş hikayenin küçük bir parçası olsa bile.Geç izledim bir de kötü bir film beklentim vardı.Yanıldım.10/10