denge5
8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
eastwood gerçekten sinema için bulunmaz bir nimet. önce oyunculuğu ile westerni bana sevdirdi(sergio leone eline sağlık spagetti western çok güzel olmuştu), şimdi yönetmenliği ile hayran bıraktırıyor kendine. bir hikaye ancak bu kadar güzel anlatılır bu filmde morgan framan ve swank oscar aldılar ama kameranın arkasında eastwood var! oyunculuklar mükemmel, hikaye anlatımı kusursuz müthiş bir film 10/10.
Mükemmel bir film. Aldığı tüm oscarları sonuna kadar haketti bence. evde dvd si var zaman buldukca izliyorum, Hilary Swanka diyecek söz yok çok iyi bir oyuncu. Clint Eastwood çok iyi oynadı filmde, filmi çok iyi yönetti.
çok güzel film ve bu kadar oscar almış bir filmi anca izlediğim için de kendime kızarım doğrusu.clint eastwood a zaten iyi,kötü ve çirkinden kalma bir hayranlığım var yaşlansa da karizması gitmez
gercekten cok etkilendim...filmin sonuna kadar hep bir umutla bekledim iyilecek ve ayıya gununu gosterecek diye...ama olmadi..sonuna kadar haketmişler oscarı..filmi elestirenleri anlamak ise cok zor..bu kadar yorum yapılması ne kadar ıyı oldugun en ufak delılı olsa gerek..meyve veren agac taslanır:)
eastwood un yüregimize bir bıcak gibi saplanan filmi.gercekten bu kadar dramatik bir son beklemiyordum ve filmin sonunda darmadagın oldum.tebrikler hilary tebrikler freeman süper.
filmi izleyeli yaklaşık 3 yıl oldu ama hala hafızamdan silinmedi bana göre herkesin seyretmesi gereken olağanüstü bir film diye düşünüyorum.film gerek senaryosu gerekse muhteşem kadrosuyla süperrr.filmi hala izlemeyen varsa (sanırım yoktur)izlemedilerse çok şey kaybettiklerini düşünüyorum.
gerçekten süper bir film.10 puan verdim.çünkü hak ediyor.çok dramatik bir film.sonu inanılmaz.izlediğim için aslında hiç mutlu değilim çünkü çok etkiledi beni.hayatımda bundan daha dramatik bir film seyretmedim.bir tek yeşil yol filmi. ban göre o filmle bile boy ölçüşür.
Sıfırdan zirveye, zirveden sıfırın altına giden bir insanın hikayesi. Sadece kuru bir boks filmi olarak görmemek gerekli. En iyi film ödülünü ne kadar hak ettiği tartışılabilir, sanırım akademi üyeleri bu sefer gözyaşı bol bir filmi seçmek istemişler. Morgan Freeman'ın dış sesle anlatımı filme çok şey katmış. 8/10...
tek kelimeyle harika, süper, mükemmel bir film.. arkadaşlar mutlaka izlemeniz gereken bir yapıt.bi konu bu kadar güzel mi işlenir yaa oyuncuların da hakkını yememek lazım taby süper bir film..