alperyilmaz36
25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
İşte Paul Walker ' dan bi muhteşem film daha. Çok sürükleyici ve müthiş bir film. Rus eleman geleceğin mafyası olcak izlemeyenler için kesinlikle tavsiye ederim. Filmin sonunu tahmin etmek çok zor. Neyse daha fazla anlatmayım izleyin bence.
Ülkemizde bu film niye beyazperde ye uğramadab doğrudan DVD si çıktı diye insan düşünmeden edemiyor...Harikülade bir kurgu ve senaryosu var,bu güne kadar seyrettğiniz tüm aksiyon-gerilimleri unutun...Cameron Bright yeni yükselen çocuk yıldız yolunda,eminn adımlarla ilerliyor diye düşünüyorum.Karel Roden yine her göründüğü sahnede rol çalmayı başarıyor,Vera Farmiga’yı 'The Departed' (Köstebek)den önce birde görmeliydiniz!
Abi izlediğim en güzel filmlerden biriydi basit bir konu olmasına rağmen çok sürpriz bir gidişatı var ve özellikle sonu da mükemmel herkesin dediği gibi kesinlikle kaçırmayın
yavvv arkadaşlar film kötü olsabile sırf o herife bakmak için izlenir insanmıydı o ben anlamadım:)gercekten güzel bi gerilim ve aksiyon filmiydi ben cok beğendim tavsiye ederim
kardeşim bu filmdir işte derim gizli ajanlık ta son nokta pompalı tüfekler patıcak filmin ilk sahnesinden itibaren insanı oturduğu yere yapıştırıyo bence mükemmel olmuş paul walker da güzelin ötesinde bir oyunculukla bunu taçlandırmış diyorum tekrar tekrar izlenilmesini şiddetle tavsiye ediyorum :-)))
Fİlm çok muhteşem hiç sıkılmadığınız bir film olacak ve aksiyonu hiç bukadar dolu yaşamıyacaksınız süprizler sizi şaşırtacak ve filmin bitti dediğiniz anda yeniden başlayacak bunları beğeniyorsanız izleyin :D:D:D
sıradan bir aksiyon filmi.senaryosu çok etkili değil.ama izlenilebilir.Filimde duygusallık daha ön plana çıkarılabilirdi.müzik yönünden yetersiz bir filim.