arkadaşlar klasik film senaryolarından sıkıldıysanız bu filmde hiç umduğunuz şeyler olmayacak ve çok şaşıracaksınız. olayların son ana kadar çözülmemeside insanı daha fazla heyecanlandırıyor.
mukemmel bı fılm bu fılmı ızledıkten sonra asla cocuk falan ıstemıorum bı cocuk bu kadar mı ıslerı karıstırır ya:)bı de bı sılah bu kadar bı el deıstırır sonunda kesınlıkle ıcınızı ısıtıcak bı fılm
nefesım tutularak ızledım bır an bıle aksıyon eksık kalmıyor mukemmel bır fılm ozelllıkle paul walker ınanılmaz bır rol sergılemıs oyuncu olmak ıstıyenler kesınlıkle ızlemelı bu performansı.....10/10
O ne filmdi öyle ya.Harbidende 10 numarayi hakeden filmdi;Filmde be n oynasam o olegi bende ödlürmek isterdim gicik olduum valla cocuga,suratsiz meymenetsiz sey,hersey senin yüzünden oldu zaten:))mutlaka izleyin sonra tekrar izleyin!!
Gerçekten 10/10 Verilcek Bir Film Daha Dün Akşam İzledim Hala Etkisindeyim Olay Kurgusu, Kadro Mükemmel Aksiyon Ve Gerilim Yüklü Muhteşem Film Paul Walker Da 10 Numara O küçük Çocuğun Soğukkanlılığıda cabası
offf yaaa ben paul walker a bayılıyorum ve bence bu filmde çok iii bi senaryoda yer almış.filmin konusu da oldukça iyi.yaaa paul walker ın olduğu filmler izlenmezmi yafs :)))