Running Scared
    4,4
    Running Scared hakkında görüşlerin ?

pislick07kaan
    pislick07kaan

1 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
    aksiyon istiyorsanız fazlasıyla burada...
    baha86
    baha86

7 Haziran 2007 tarihinde eklendi
    arkadaşlar klasik film senaryolarından sıkıldıysanız bu filmde hiç umduğunuz şeyler olmayacak ve çok şaşıracaksınız. olayların son ana kadar çözülmemeside insanı daha fazla heyecanlandırıyor.
    muhammedogul
    muhammedogul

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
    filmi izlerken arkadaş elinde tuttuğu 10ytl'nin kenarlarını farkında olmadan yedi... o derece kendinizi kaptırıyorsunuz yani.izleyin izlettirin...
    elifim1982
    elifim1982

26 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Herkese tavsiye ederim, iyi bir aksiyon filmi
    recepgulec86
    recepgulec86

20 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    işte gerçek bir aksiyon. temponun bir an bile durmadığı bir film. mutlaka izleyin...

gerçi filmde çok fazla küfür var ama :)
    elvuim
    elvuim

18 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    mukemmel bı fılm bu fılmı ızledıkten sonra asla cocuk falan ıstemıorum bı cocuk bu kadar mı ıslerı karıstırır ya:)bı de bı sılah bu kadar bı el deıstırır sonunda kesınlıkle ıcınızı ısıtıcak bı fılm
    ongum
    ongum

15 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    Kesinlikle sürükleyici ve keyif alacağınız bir film pişman olmassınız en azından bana güvenin:)
    onurhagi
    onurhagi

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    nefesım tutularak ızledım bır an bıle aksıyon eksık kalmıyor mukemmel bır fılm ozelllıkle paul walker ınanılmaz bır rol sergılemıs oyuncu olmak ıstıyenler kesınlıkle ızlemelı bu performansı.....10/10
    tolga944
    tolga944

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
    O ne filmdi öyle ya.Harbidende 10 numarayi hakeden filmdi;Filmde be n oynasam o olegi bende ödlürmek isterdim gicik olduum valla cocuga,suratsiz meymenetsiz sey,hersey senin yüzünden oldu zaten:))mutlaka izleyin sonra tekrar izleyin!!
    lauky
    lauky

28 Mart 2007 tarihinde eklendi
    film gercekten cok etkileyici konusu olsun görsel efekleriyle gercekten saheser ancak o oleg ve paul wakerın cocugu tam sopalık
    teenyoung
    teenyoung

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
    Gerçekten 10/10 Verilcek Bir Film Daha Dün Akşam İzledim Hala Etkisindeyim Olay Kurgusu,
    Kadro Mükemmel Aksiyon Ve Gerilim Yüklü Muhteşem Film Paul Walker Da 10 Numara O küçük Çocuğun Soğukkanlılığıda cabası
    mitakondri
    mitakondri

24 Mart 2007 tarihinde eklendi
    son zamanlarda izlediğim en güzel filmlerden birisi.sonuna kadar heyecan içerisinde izlenecek bir film.kesinlikle tavsiye ederim.
    khaleesi
    khaleesi

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
    offf yaaa ben paul walker a bayılıyorum ve bence bu filmde çok iii bi senaryoda yer almış.filmin konusu da oldukça iyi.yaaa paul walker ın olduğu filmler izlenmezmi yafs :)))
    tedastemha
    tedastemha

16 Mart 2007 tarihinde eklendi
    son dönemde izlediğim en güzel filmdi şiddetle tavsiye ederim.
    djfunclup
    djfunclup

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
    super flım bence izlenmeye deger ızlemedıysenız bosuna yasıosunuz ben sonunda sasırdım cok hos bır son olmus