berk-ay1987
11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
belki çoğunuz garipseyeceksniz ama spielberg bana hiç cazip gelen bi yönetmen değil.adamın kendisine bir türlü ısınamadım.filmlerinin bazıları tabiiki çok güsel ama yönetmen koltuğunda onun adını duyunca hep bir önyargıyla yaklaşıyorum.dünyalar savaşını izlerken hiç sıkılmadım keyifle dikkatle isledim,(saçma konusuna rağmen) ama yinede vasat bir film çok fazla beklenti içinde değildim zaten ama olsun.10/6.5
ben olsam böyle bir senaryoya 200 milyon dolar yatırmazdım. bundan önce yapılmış olan yüksek bütçeli filmleri şöyle bir düşünürsek. matrix, titanic, pearl harbor, terminatör serisi vs. bu filmi o yapımlarla ne yazıkki kıyaslayamıorum bile. işin diğer bir enteresan yanı ise bu filmde spielberg'in kalitesini konuşturamadığını görüyoruz. çok daha az paralarla çok daha iyi efektler ve çekimler yapılabildiğine onlarca kez tanık olmuşuzdur. izlenebilir bir film ama şöyle düşünün bir filmde tom cruise, tim robbins gibi usta oyuncular oynuyor, yönetmen spielberg, ve bütçe 200 milyon. bu bilgilerle gidip film alıyorsunuz. dolayısıyla beklentiniz çok yüksek. özet şuki bu film beklentimi karşılamadı. (7)
Film inanılmaz sürükleyici ve gerilimi dorukta bir yapım. Tom cruise çok doğal ve gerçekçi oynamış ve tabiki bi de o küçük kız müthiş performans sergilemişler. Görsel efektler harika neredeyse hiç yapaylık yok. Ve Speilberg yine müthiş bir filme imza atmış. Filmin yönetmeninin kim olduğunu bilmeden bile izleyince Speilberg imzasını taşadığını tahmin ediliyor. İzmlenilmesi gereken bir yapım...
Bana görede filmde baştan sona müthiş bir gerilim var.Görsel efeklere zaten diyecek bişey yok,müthiş olmuş.Tom Cruıse da filmde etkileyici bir performans sergilemiş.Herkese iyi seyirler...
Korkunç Bir Film 4’ten sonra izleyince tadı çıkmıyor... Çoğu sahnesinde K.B.F 4 aklıma geldi ve güldüm, komik oldu. Önce bunu sonra da K.B.F 4’ü izlerseniz belki güzel olabilir ama ben çok beğenemedim.
sinemada bacaklarım kasıla kasıla izledim.müthiş bir gerilim var filmde.inanılmaz bir can pazarı.o makinelerden çıkan mekanik ses oldukça ürkütücü.rüyalarıma bile girdi.kısacası çok etkileyici bir film.izlenmeyi hakediyor.